Din viata Diverse PR & Publicitate

Voi cum vă organizați?

August 26, 2017
produse birotică leitz

Întreb și eu ca tot omul, pentru că nici măcar sfânta tehnologie nu este atât de ajutor precum mi-aș dori. Ba n-am laptopul la mine, ba mi se blochează telefonul, ba rămân fără baterie. Și, pe deasupra, mai sunt și parțial amnezică, nu de alta, dar cine a spus că o dată cu înaintarea în vârstă începi să uiți lucruri, n-a glumit. Ei, și când ai ‘nșpe mii de chestii de făcut și mai ești și old school, te apuci să notezi chestii pe unde apuci. Și-apoi ajungi ceva de genul:

caiete leitz

Ei, dar chiar și așa, treaba asta cu notatul pare să funcționeze, așa că m-am făcut om mare și responsabil și am început să mă asigur că am mereu un notebook sau o agendă în poșetă, plus cel puțin una bucată pix. Apropo, să știți că faza aia cu scris cu ruj pe foi merge doar în filme, been there, done that, aruncat apoi bunătate de ruj. Don’t do it.

Am găsit o agendă foarte faină, mai exact o baby agendă, un notebook, de la Leitz, care nu-mi lipsește din traistă, oriunde m-aș duce. Și, uite așa, încet-ncet, încep să țin minte ce am de făcut, pe la ce conferință trebuie să mai merg și, cel mai important, nu-mi mai pierd ideile.

notebook leitz preț

Foarte fain este că cei de la Leitz au acum și un concurs. Cumperi un produs, intri pe site și răspunzi la întrebare „Ce îți place la Caietele Leitz?”. Cele mai inspirate 3 comentarii sunt extrase săptămânal și premiate cu o invitație pentru 2 persoane, la film 3D cu ochelari incluși, în locațiile Cinema City. De asemenea, lunar se extrage la sorți unul dintre participanții înscriși în promoție, care va fi premiat cu un Stilou Stilou clasic de lemn Grenadilla Graf von Faber-Castell.

promoție leitz cinema

După agende, eu mi-am făcut și un stoc de bibliorafturi (tot din aceeași gamă ca și notebook-ul) pentru că… documente. Și acum am o frumusețe de birou ordonat (în felul meu de ordonat) pe care stau înșirate agendele mele, fiecare cu rostul ei.

caiete leitz

Dar ăsta-i doar biroul de acasă. Biroul de zi cu zi este în curs de realizare și (sper eu) o să arate ca-n fotografia de mai jos. Până termin eu cu decoratul sunt curioasă cum vă organizați voi și, dacă v-au plăcut agendele mele din gama Style de la Leitz, le puteți cumpăra de aici, aici, aici și aici.

birou alb

You Might Also Like

%d bloggers like this: