Event

Desperados a transformat cea mai adâncă piscină din lume în ring de dans

September 19, 2018
desperados deephouse

Când credeam că nu poți fi mai wild de atât, Desperados a făcut-o din nou: a depășit granițele experimentelor wild în petreceri, transformând, în premieră internațională, cea mai adâncă piscină din lume în ring de dans.

Împreună cu legendarul producător Elroy și DJ-ii de renume internațional, Peggy Gou și Artwork, Desperados a creat DeepHouse, o petrecere epică, la Y-40, lângă Veneția, care a adus împreună 400 de tineri din peste 10 ţări.

Și vă spun doar atât: piscina este adâncă de 42 de metri, are 21 de metri lungime și 18 metri lăţime și conţine 4.300 de metri cubi de apă termală, menţinută în permanenţă la o temperatură de 32-34 de grade Celsius.

Desperados DeepHouse

Și pentru că nicio petrecere nu poate fi cool fără muzică bună, atmosfera a fost întreținută de premiata artistă Peggy Gou și DJ-ul londonez Artwork au transformat interiorul piscinei într-o feerie de beaturi, prin intermediul unui sistem de sunet subacvatic. Inspirat de vibe-ul nebunesc și de energia participanților, Artwork a creat”Deep Down”, o piesă exclusivă pentru DeepHouse.

Ceea ce m-a frapat pe mine, pe lângă toate cele de mai sus, este faptul că au făcut și un experiment psihologic foarte foarte interesant: au lucrat cu Dr. Daniel Richardson, psiholog experimental la University College London, pentru a măsura creativitatea și starea de spirit a participanților, înainte și după DeepHouse. Studiu a demonstrat că există beneficii psihologice ale experiențelor epice: buna-dispoziție a crescut cu 27%, iar creativitatea cu 30%.

Desperados DeepHouse

DeepHouse este al șaselea act din campania Desperados,“Release your Inner Tequila”, o serie de evenimente unice care promovează experimentele wild în muzică și petreceri. Inițiativa Desperados include Sound Stage: Watt The Frequency– prima interpretare muzicală la un sistem de sunet DIY, cu DJ KiNK, SkyFest– prima orchestra electronica cu baloane cu aer cald, Train Trax– un tren obișnuit transformat în instrument muzical; Bass Drop– o petrecere la bordul unui avion la zero gravitate, la 30000 de metri deasupra deșertului Nevada și House Party Plugged– o casă obișnuită transformată în acompaniament muzical.

Cum a fost la eveniment puteți vedea mai jos. Enjoy!

You Might Also Like

%d bloggers like this: