Bucuresti Din viata Event

Cea mai bună înghețată de pe Terra

August 4, 2016
cea mai bună înghețată

Am fost invitată aseară la Gelato Party@La Rambla și vreau să vă zic doar atât: am mâncat cea mai bună înghețată de pe Terra. A fost atât de bună că nu m-a dus capul să o și pozez, așa că am împrumutat o fotografie de pe profilul lor de Facebook. Iată:

cea mai bună înghețată

Să fim înțeleși: nu am fost șpăguită, rugată, plătită sau mai știu eu ce ca să scriu această odă înghețatei de la Rambla. Dar când descoperi ceva minunat și țintești să ajungi în Rai la finalul vieții, spui și altora, ca să se bucure și ei. Amin!

Revenind la înghețată. Nu am făcut niciodată un secret din faptul că sunt leșinată după înghețata de fistic. O iubesc! Aș mânca din ea zi și noapte, în fiecare zi. La Rambla mi-a oferit înghețată artizanală de fistic cu migdale și deși am căutat cele mai elevate metafore să o descriu, n-am găsit. Așa că o să mă limitez la a vă spune că it’s like Christmas in your mouth.

A! Să nu uit: descoperirea a avut loc cu ajutorul don’șoarei Pia, care m-a invitat la o înghețată într-un decor fantastic. Vă las și vouă o fotografie, pentru că mă simt deosebit de de treabă.

cea mai bună înghețată

Pam-pam!

You Might Also Like

%d bloggers like this: