Din viata Diverse Event

Cum să alegi cadoul perfect

September 12, 2017

Secolul vitezei ne-a făcut nepăsători și ocupați. Nu neapărat în această ordine. Și știu, știu că intenția contează. Dar jură tu pe roșu că înțeleapta vorbă din bătrâni se aplică și atunci când vine vorba despre cadourile pe care le primești tu. Nu chiar și nu chiar tot timpul, spre deloc.

Amintește-ți această reacție (alege-o pe cea potrivită, în funcție de specia de care aparții):idei cadou eaidei cadou el

Este un moment extrem de neplăcut atunci când de ziua ta primești ceva complet aiurea. Și nu neapărat pentru că ești tu cea mai pretențioasă persoană din lumea, ci pentru că îți dai seama că cei dragi ție nu s-au străduit deloc.

Ei, pentru că tu ești o persoană super de treabă care încearcă mereu să-și surprindă oamenii dragi cu cadouri faine, m-am gândit să îți dau câteva sfaturi:

1. Ascultă. Oamenii obișnuiesc să împărtășească cu cei apropiați ce lucruri faine descoperă, ce și-ar dori, dar nu își pot permite la momentul respectiv (sau în general) etc… Dacă faci un minimum de efort (eu îl numesc bun-simț) și le acorzi atenție celor din jur atunci când îți povestesc ceva, vei avea toate șansele să faci o surpriză de proporții și să obții un efect wow.

idei cadou

2. Îmbină utilul cu plăcutul. Tuturor ne plac lucrurile frumoase, dar dacă nu au utilitate, bucuria va fi doar de moment, iar cadoul va zace într-un colț până la punctul în care va fi aruncat, iar tu vei fi irosit bani degeaba.

Păi n-ar fi păcat?! Știu că este greu să reziști tentației, dar gândește-te înainte să cumperi ce ai face tu dacă ai primi un astfel de cadou. Un lucru în plus de depozitat nu aduce bucurie, indiferent cât de dtăguț a părut la început.idei cadou ea

3. Mergi pe nișă. Cea mai simplă soluție este să te orientezi către hobby-urile persoanei pe care vrei să o surprinzi. De exemplu, în cazul unui bărbat, poți alege un cadou în funcție de ceea ce îi place să facă în timpul liber: dacă este pasionat de mașini, poți alege mereu o pereche elegantă de mănuși de condus; dacă este pasionat de călătorii, un set pentru drumeții cu busolă, briceag, lanternă și binoclu s-ar potrivi la fix; dacă este pasionat de vinuri, un set de vin sau un suport elegant pentru vinuri ar putea fi soluția ideală. În cazul femeilor, opțiunile sunt și mai diverse: poți alege cosmetice, bijuterii, cărți și o mulțime de alte lucruri, în funcție de hobby-urile pe care le are. idei cadou

Extra tip: Dacă vrei să alegi un cadou cu adevărat interesant pentru o femeie, îți recomand o cutie de bijuterii vintage și un album foto în care n-ar strica să pui și câteva fotografii. Depinde, însă și de personalitatea pe care o are fiecare și de gusturi.

În încheiere, este adevărat că intenția contează, dar puțină atenție la nevoile celor din jurul nostru face minuni.

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

SalveazăSalveazăSalveazăSalvează

You Might Also Like

%d bloggers like this: