Ciudat Din viata Diverse Funny Parerea mea Penibil

Cum să nu fii țăran prost

May 10, 2015

Este aici, la doi pași de mine, un băiat care își face încontinuu selfie-uri. Face câte unul, se uită la rezultat, strâmbă din nas nemulțumit și o ia de la capăt. De vreo jumătate de oră, mai exact.

Ei, toată treaba asta mi-a adus aminte că nu e frumos să fii țăran prost. Măcar în public. Adică, poate nu știu eu multe lucruri, dar vreau să cred că mama mea care mă iubește m-a învățat așa… niște lucruri elementare în viață.

1. Nu te scobi în nas. Serios. Este dezgustător și-ți scade exponențial șansele să dea cineva mâna cu tine. Sau să te atingă. Vreodată. Aceeași regulă se aplică pentru scobit cu degetul în dinți.

2. Nu scuipa pe jos. Nu știu dacă trebuie neapărat să explic de ce, dar ca idee, încearcă să faci asta la maică-ta acasă, să vedem ce se întâmplă.

3. Nu râgâi. Nu este mișto, nici măcar masculin și nici nu o să te aplaude vreodată cineva, decât dacă provine din același regn animal din care te tragi și tu.

4. Nu te scărpina la extremitățile intime. Nu, nici măcar în fund. Vreau să cred că știi deja de ce. Dacă nu, e clar: nu te ajută cu nimic acest îndreptar.

5. Nu-ți face selfie-uri, ca terminatul, jumătate de oră încontinuu. Ok… pe asta nu o știu de la mama. Pe vremea când eram eu copil, nu există așa ceva. Dar o simplă deducție logică te ajută să înțelegi de ce. Și, dacă tot nu te prinzi, află că pari genul care se mângâie singur. În baie. Și apoi plânge. Tot în baie.

Atât.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: