Bucuresti Ciudat Funny Penibil

Esti frumoasa, dar esti proasta – Episodul 2

May 14, 2012

Aceeasi domnisoara de aici a continuat de-a lungul celor 2 ore de discutii sa dea duma dupa duma.

Unul dintre baietii de la masa spunea ca e curios daca evreii chiar negociaza asa bine, moment in care i-am spus ca eu am lucrat cu cativa si ca ei chiar au un stil cel putin interesant de a negocia. Cand sa dezvoltam subiectul, intervine mandra:

Tipa: Auzi, voi vorbiti despre aia…Adica poporul ala care e circumscris?

Eu (crezand ca am probleme cu auzul): Poftim?

Tipa: Da, mai. Aia care sunt circumscrisi.

Eu (fiind convinsa ca nu am probleme cu auzul): Nu, nu… Am auzit ce ai spus, numai ca nu inteleg.

Toata lumea radea. Eu aveam in continuare ochii cat cepele incercand sa vad ce e de capul ei.

Tipa: Nu stii?! Chestia pe care i-o faci la “chestie” cand sunt baietii mici (vreau sa precizez ca era si miscare scenica in aceasta discutie).

Eu: Pai… aa

Tipa (ma intrerupe): Daca zici ca lucrezi cu evrei, poate ar fi bine sa cauti ceva info despre ei. Adica sa nu te faci de ras sau sa faci vreo gafa.

***

Sa ne intelegem! Daca lucrez cu cineva:

1. Nu caut informatii despre penisul sau.

2. Nu sunt interesata de informatii despre chestia mai sus mentionata.

Si stiu ca suntem copii destepti, dar just in case – CIRCUMSCRÍS, -Ă, circumscriși, -se, adj. (Despre poligoane) Cu toate laturile tangente la un cerc dat; (despre cercuri) a cărui circumferință trece prin toate vârfurile unui poligon

You Might Also Like

No Comments

 • Reply Ichim George May 14, 2012 at 3:20 pm

  Mai sincer…pot intelege greseala de limba romana intre circumcscris si circumcis nu e asa mare distanta. Mi se pare ca o astfel de greseala este relativ ok…ti-am zis ca regula ta de bun simt nu imi place.
  In schimb nu imi dau seama cum a putut gandi ea ca te poti face de ras cu un coleg daca nu stii ca are “penisul belit”. Adica in ce fel de conversatie ar fi putut aparea aceasta problema. Acuma ne…depinde si ce meserie are d-soara…poate are o meserie “with a hands-on approach” si trebuie sa stie ce fel de penisuri au clientii ei.

  Imi place in schimb incheierea: daca lucrezi cu cineva si NU e roman nu cauti informatii despre penisul sau. Dar daca e roman….cauti? si …esti interesata de informatii despre chestia mai sus mentionata? 😀
  Asa ca daca e vreun coleg al Elenei care citeste acest blog…e rugat sa se prezinte de dimineata cu toate informatiile relevante despre “chestie”, sa ii faca munca mai usoara

  Imi pare rau…nu m-am putut abtine.

  • Reply filipineza May 14, 2012 at 3:29 pm

   M-am prins si eu dupa ce l-am scris ca se va trezi cineva sa faca misto de treaba aia, asa ca am modificat. Mai citeste o data 😛 :))))

 • Reply Ichim George May 14, 2012 at 3:31 pm

  Mai, prima oara ai scris din instinct, natural si fara retineri, ai scris ce credeai, ai scris adevarul, si dupa ai modificat din cauza pesiunilor sociale :D.
  The truth will set you free Elena…e ok sa te interesezi de penisul colegilor…pe noi barbatii nu ne deranjeaza…

  • Reply filipineza May 14, 2012 at 3:43 pm

   =))))))
   Multumesc, dar chiar nu ma intereseaza.

 • Reply Ichim George May 14, 2012 at 3:59 pm

  Nu stiu ce sa zic, nu m-ai convins…eu imi voi retine declaratiile anterioare

 • Reply Alex May 14, 2012 at 4:11 pm

  Este posibil ca in momentul aparitiei pe lumea aceasta (sigur o zi de 13, marti, neagra si extrem de agitata), ori pe parcurul evolutiei “necontrolate” a acestei persoane, pe care o denumim “Tipa”, cineva a avut “curajul” sa ii efectueze o “circumcizie” la “cordonul nervos al hipotalamusului inferior”. Astfel Tipa se identifica cu poligonul enuntat de tine, iar lumea reprezinta cercul dat. Lucurile in care se regasesc puncte de intersectie pot sa cuprinsa elemente ca: barfa, machiaj, bani, cumparaturi, sex ori alte elemente de natura strict fizica, dar speram ca sunt si unele spirituale, insa reduse in comparatie cu celelalte. Pe viitor recomanda persoanelor, aflate intr-un impas similar, sa foloseasca termenul de “obrezuit”, evitand unele neintelegeri de natura lingvistica.

  • Reply filipineza May 14, 2012 at 4:22 pm

   Voi incerca sa evit persoanele de genul si daca nu imi iese, voi “propovadui” termenul cu mandrie ))

 • Reply Anonymous May 28, 2012 at 11:21 pm

  Eu unul prefer oricand o tipa care face grseli gramaticale, poate chiar si de logica, uneia arogante si plina de sine. Pentru ca greselile se pot corecta in timp, dar aroganta mai greu.

  • Reply filipineza May 29, 2012 at 11:29 am

   Gusturile nu se discuta 🙂

  • Reply Ichim George May 29, 2012 at 1:20 pm

   Eu cred ca prefer o tipa aroganta dar desteapta, adica sa stie de ce e aroganta, nu ca ar avea bani ci ca o duce capu, decat sa fie o tuta cu care nu ai ce discuta. E f important sa fie desteapta.

 • Reply Joann August 2, 2012 at 8:57 pm

  Am ras.. mult :)) Dar vreau sa iti spun, esti foarte eleganta in exprimare, chiar si atunci cand esti atacata cu o subtilitate. Nu stiu unde a vazut domnul Anonim aroganta, insa daca asa o vede dansul si tot vorbim de preferinte, sa ploua cu femei “arogante”! 🙂

  • Reply filipineza August 2, 2012 at 9:10 pm

   Ma bucur ca te-a amuzat articolul. Bune observatii 😉 😛

  Leave a Reply

  %d bloggers like this: