Bucuresti Din viata Diverse

Cel mai cadou

April 20, 2018
facturare online

Deci am o prietenă care este cea mai problem solver cetățeancă din Univers. Măi, deci ca ea nu este nimeni. Femeia este pusă pe treabă și când vrei și când nu vrei. Ei, și ne vedem noi zilele trecute, discutăm câte în lună și în stele și-mi amintesc eu brusc și deodată că face un an de la căsnicie.

– Pac! Anul de hârtie, mă rânjesc eu la ea cu satisfacție că-s deșteaptă și cultă-n cap de știu astfel de profunzimi.

Prietena, mereu pregătită de orice, răspunde în mod deloc nesurprinzător:

– Știu, i-am și luat cadou.

Nu pot să spun că m-a surprins situația, dar nici nu m-am lăsat. Și după ce am încercat de vreo 40 de ori să ghicesc ce i-a luat bărbatului, vine madam cu o fază să leșin.

– Păi ce să-i iau nepriceputului?! Ceva să-mi facă viața mai ușoară, evident.

Am crezut că leșin. Păi ce idei mi-au trecut atunci prin cap, nici nu vă pot spune, dar v-au venit și vouă acum, așa că suntem bine :)))

– Aoleu, dragă, dar deloc nu ești practică! Nu uita că e nunta de hârtie. Așa că am ales un cadou pe subiect, dar adaptat la ziua de azi.

Un program de facturare și gestiune, da. Asta i-a luat prietena mea cadou soțului. Am crăpat de râs de cât de mândră era de ideea ei. Mare greșeală, așa că am plătit pentru asta.

– Băi, nu râde! Deci tu nu știi prin ce m-a făcut să trec cu toate hârțogăraia lui, pe care ba o pierde, ba uită să facă nu știu ce, ba o face pe detectivul cu punctele de lucru.

Pe scurt, femeia a găsit un program de facturare și gestiune, de fapt o aplicație care este în cloud (în sensul că nu se instalează) și face de toate: facturi, chitanțe, rapoarte și face și gestiunea pentru o firmă cu mai multe puncte de lucru. Adică cu de toate.

Copaci nu au fost tăiați, hârtia s-a mutat online, una bucată soft gestiune are, problem solved. V-am zis eu că-i pricepută.

În caz că v-a inspirat și pe voi creativitatea, să știți că pe aplicație o cheamă Facturis Online.facturare online

You Might Also Like

%d bloggers like this: