Din viata Funny

Cum scapi de colindătorii nedoriți

December 24, 2015

Știți voi cum a revenit la modă treaba cu mersul la colindat?! Ei, din păcate, 90% dintre cei care vin și îți zgârie ușa, nu sunt nici talentați, nici copii de aia adorabili, nici de treabă. În sensul că nu pricep că dacă sună de două ori la ușă și tu nu deschizi, trebuie să plece.

Câțiva oameni au găsit, însă, rețeta perfectă pentru a nu mai fi hărțuiți în propriile case. Iată câteva modele care ar putea să vă ajute:

1. Modelul moldoveanul supărat – după cum veți vedea, moldoveanul nostru are un target extins și un obiectiv clar. De asemenea, cinstit din fire, moldoveanul nostru explică și riscurile aventurării într-o acțiune care îl îndepărtează de obiectivul său.

bilet-daca-esti-popa-si-vrei-sa-behai_f_improf_800x607

2. Modelul moldovenesc de sinceritate excesivă – moldoveanul de mai jos crede în mărturisirea păcatelor înainte de sărbătorin și în faptele bune care te duc în Rai. Astfel, recunoaște pe ce și-a cheltuit banii și scutește bieții colindători de două ore de sunat la ușă. Mă rog… poartă în cazul lui.

final

3. Modelul dărniciei supreme – acest domn, nu numai că își implică familia în bunătatea de a dărui, dar lasă și o urare tradițională românească la final. Așa ceva… mai rar.

colindatoriafis2

Românul s-a născut poet. Vă zic!

You Might Also Like

%d bloggers like this: