Bucuresti Din viata Funny Penibil

Threesome gone bad

January 16, 2018
threesome

Îl chem să vină să mă ia într-o dimineață și cobor în fața blocului. Și, în timp ce îl așteptam eu ca un cetățean de rând, îl zăresc cum trece de mine. Îi fac semn să oprească și mă îndrept spre mașină. Doi pași în spatele meu, fostul.

Aș descrie ce s-a auzit pe geamul mașinii care s-a deschis brusc și deodată, dar intelectul meu nu are capacitatea creativă a fostului. Vreau, dar nu pot. Nici în cele mai boeme momente ale existenței mele nu aș putea găsi așa alăturări magice de cuvinte. Nici nu știam că lucrurile alea se pot face simultan. Sau măcar pe rând.

O fracțiune de secundă a făcut diferența. Fostul s-a prins că nu primește feedback, în sensul că era la ignore. Perspicace din fire și ambițios de fel, a găsit rapid soluția: eu.

– Morții mă-tii de curvă, îmi spune el apăsat.

Eu merg mai departe spre actualul, urându-le de bine tuturor celor care au parcat pe prima bandă și l-au făcut să oprească departe de mine.

– Astea ca tine strică piața, făăăăă.

A fost un „fă” apăsat și pasional. Simțeam că o spune din suflet. Dar mi-am continuat drumul, hotărâtă să ajung la destinație cu dinții în gură. A urmat apoi o ploaie de epitete, la fel de măgulitoare.

Într-un final ajung la actualul. Mă urc în el și respir ușurată. El:

– Hai, să nu vină ăla după noi!

Mă uit la el, mă întorc și mă uit pe geam. Fostul încă ne făcea dezvoltarea vorbirii. La ID.

– De ce nu mi-ai spus să te aștept mai încolo dacă știai că e ăsta aici ?! Nu știi cum face?, mă mustră el blând, în timp ce aproape că îi vedeam tensiunea crescându-i.

– Nu știam că va fi aici, în mod evident.

– Eu îi evit pe cei ca el. Sunt foarte agresivi.

Am privit câteva clipe pe geam, în tăcere. În mai puțin de 2 minute, trecusem printr-o chestie patologică: de la fostul iubit – măsura dulap, care te drăcuiește în plină stradă, la cel nou, cu care ești mai la început și care nu vrea să aibă nimic de-a face cu dubioșii din viața ta de dinainte de el. Evident, cei doi se urăsc de moarte și, de la atâta ceartă, nici pe tine nu prea te mai plac.

Mi-ar fi plăcut să îi am pe amândoi simultan. Să am și eu pe cine chema la nevoie. Dar nu pare că va fi vreodată posibil. Așa că rămân cu actualul. Măcar el nu mă înjură. Pot să-l plătesc cu cardul. Și, dacă se comportă ca fostul, îi dau rating mic. Și, în cazul noului, chiar se pune.

Fostul și prietenii lui s-au supărat foarte tare când am dispărut din viețile lor. Cui o să îi mai spună ei, duios, „dă-te jos, fă, că n-am rest”?! Cui o să mai ofere ei oportunitatea de a le plăti în natură?! Cui?! Așa că înțeleg de ce nu mă iartă că i-am părăsit.

Dar pentru că povestea nu putea fi completă fără o nouă intrigă, o femeie, mai rea cu firea, încearcă să se bage în noua mea relație. Spune, plină de har, că fostul e mai bun decât actualul. Că îmi promite ea că va fi băiat bun. Și vrea să mă despartă de actualul, pentru că „știe ea mai bine”.

Din trei, azi suntem patru. Eu cu noul, ea cu vechiul. Și, dacă tot nu pot să-i am pe amândoi, să-l țină ea pe fost. Să meargă ea cu taxiul, dom’le, că eu rămân cu Uber.

uber versus taxi

Sursa foto: identity-mag.com

SalveazăSalvează

SalveazăSalvează

You Might Also Like

%d bloggers like this: