Bucuresti Diverse Funny Parerea mea PR

Campania care-mi amintește de copilărie

July 27, 2016
campanie plasturi Salvequick

Mă tot țin de câteva zile să vă povestesc despre o campanie foarte foarte faină. Dar să vă spun mai întâi cum am aflat despre ea.

campanie plasturi Salvequick

Eram eu într-o zi pe acasă, moțăiam într-un colț, când mă sună un domn și mă întreabă dacă sunt acasă că are o surpriză pentru mine. Trec câteva minute, deschid ușa curierului și mă trezesc cu un pachețel. Ce să fie?! Ce să fie?! Vedeți mai jos. Cert este că am râs vreo 10 minute non-stop.

campanie plasturi Salvequick

Și-apoi mi-am amintit cu drag de copilărie. Pentru că ce e mai frumos decât să îți revezi toate bucuriile anilor trecuți într-un singur pachet?! 

campanie plasturi Salvequick

Dar dincolo de elastic și cretă colorată mi-au sărit în ochi produsele companiei „responsabile” de această minunată campanie: plasturii Salvequick. Și-am râs în sinea mea, gândindu-mă ce bine mi-ar fi prins plasturii în locul frunzelor de pătlagină, pe vremea când îmi juleam genunchii și nasul de cel puțin 2 ori pe zi.

Plasturii Salvequick oferă soluții pentru întreaga familie, dispunând de modele variate care pot acoperi o gamă largă de probleme, de la răni ușoare, tăieturi, la bășici sau bătături. Salvequik Aqua Resist sunt permeabili la aer, dar rezistenți la apă și murdărie, au o aderență bună și sunt flexibili. Salvequick Family Mix este un set de plasturi pentru diferite nevoi, ce cuprinde plasturi rezistenți la apă, textili, flexibili sau plasturi pentru piele sensibilă. Salvequick Transparent Aloe se diferențiază prin tamponul absorbant care conține Aloe Vera, recunoscută pentru proprietățile ei benefice. Pentru copii, Salvequick a creat plasturi cu design special și atractiv, Hello Kitty, Minions sau SpongeBob fiind doar cateva dintre modele.

campanie plasturi Salvequick

Un set de plasturi care-mi va prinde cu siguranță bine și pe care îl va aprecia orice purtătoare de tocuri din lumea asta mare este cel de mai jos. Amin și Aleluia pentru el!

campanie plasturi Salvequick

Testat, plăcut, recomandat. Pentru că nu știu cum se face, dar fiecare pereche de pantofi care se respectă îmi distruge picioarele la primele 10 purtări. Maybe it’s me.

Plecând de la ideea că jocurile copilăriei, dar și „joaca” oamenilor mari, ne expun adesea la mici accidente, Salvequick promite să ne vină în ajutor în toate momentele în care avem nevoie de protecție, tocmai pentru ca zgârieturile, juliturile sau bătăturile să nu ne mai strice niciodată distracția.

Prin campania de lansare Salvequick… și jocul continuă, Salvequick vă provoacă să povestiți ce joc vă fascina în copilărie și să vă reamintiți cu drag primii ani din viață. De la Rațele și vânătorii, joaca de-a v-ați ascunseleaMăgărușul, Șotronul, Pătrățica sau Elasticul, toate aduc cu sine emoții de neuitat în sufletele copiilor, fie ei mari sau mici.

Vouă cum vi se par? Le-ați încercat?

You Might Also Like

%d bloggers like this: