Bucuresti Ciudat Cultura Din viata Intrebari existentiale Parerea mea Penibil Știri

Cum ne-am făcut de râs pe plan internațional de 3 ori într-o singură zi

May 18, 2015

Joi, 14 mai 2015 – Mihai Morar îi ia interviu lui Robbie Williams. O să presupun că a studiat franceză și rusă în liceu. Mihai, nu Robbie. O să mai presupun și că plănuia să fie original atunci când și-a făcut lista de întrebări. Tot Mihai, nu Robbie.

Mi-aș da cu părerea, dar e mai mult un moment de ăla de no comment. Sincer.

Tot joi, 14 mai 2015 – Mihai Gâdea se oferă să îl învețe pe Julio Iglesias Jr. câteva cuvinte în limba română. Julio Iglesias Jr. presupune că va fi învățat să spună „la revedere” și acceptă. Mihai Gâdea are însă planuri. Probabil a avut vreun vis profetic că vor fi 3 episoade penibile în viitorul apropiat și a zis să fie primul și la capitolul ăsta. “Antena 3 e aici”, “Jos Băsescu!” și “Veniți la mine la concert” – asta a considerat domnul Gâdea că e esențial să știe artistul. Atât.

Julio Iglesias a reacționat pe pagina de Facebook și a condamnat situația absolut penibilă în care a fost implicat fiul lui. Mihai Gâdea a reacționat și el. În stilul propriu.

gadea

Vă rog eu frumos să-i spună cineva domnului Gâdea că nu mai e Băsescu președinte.

La fel de joi, 14 mai 2015 – Cvintetul condus de cântăreţul american de jazz Kenny Garrett, câştigător al unui premiu Grammy, concertează la Sala Radio. La 25 de minute de la începerea concertului, Cornelia Catanga urcă pe scenă încercând să ofere flori muzicienilor, deşi piesa pe care o interpretau în acel moment nu se încheiase. Muzicienii o refuză. Cornelia Catanga nu se lasă: începe să arunce cu flori în ei, până Kenny Garrett se duce și o dă jos de pe scenă. La finalul concertului, Catanga urcă iar pe scenă și îi oferă flori saxofonistului. Acesta a refuzat-o din nou. “Toată viaţa mi-am dorit să mă pup cu fraţii mei de culoare. Poate nu îi plac florile”, a spus Catanga la microfonul sălii. Apoi, pe scenă se urcă și fiul ei, Alex Pădureanu, fără să fie invitat şi salută publicul împreună cu cei cinci muzicieni americani, vizibili jenaţi de situaţie.

Ce e în neregulă cu voi, oameni buni???

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: