Oameni frumoși

„Sunt un om care încearcă să trăiască frumos” – interviu cu Andrada Bonea

April 22, 2015

Andrada este mică la vârstă, dar mare la suflet. Este cel mai optimist om pe care îl cunosc și vede întotdeauna ce e mai frumos în oameni. Are  o vorbă bună pentru fiecare și o privire care ar înduioșa chiar și un zid.

Mereu cu zâmbetul pe buze, Andrada lucrează ca jurnalist la site-ul Playtech.ro

1616754_10206483324661851_686158605_n

Cine ești tu?

E o întrebare la care e foarte dificil să găsesc un răspuns. Nu știu asta deocamdată și probabil nici nu o să o aflu în viitorul apropiat. Sunt un om care încearcă să trăiască frumos. Atât aș putea să spun.

Ce faci atunci când ești singură?

Momentele de genul acesta apar atunci când simt nevoia să mă reculeg. Prin urmare, citesc, mă plimb, alerg, mă uit la filme, ascult muzică. Fără muzică nu se poate niciodată.

Ce ai învățat din cărți?

Ai atins un punct sensibil, pentru că cititul este în top 3 pasiuni pentru mine. Pot să spun că prin citit am ajuns să trăiesc mai multe vieți și am învățat să văd lumea altfel și din mai multe perspective.

Cine este omul tău de suflet și ce te inspiră la el?

În mod evident, mama. Probabil toată lumea spune asta. Nu cred că am fost tocmai imprevizibilă. Este modelul meu, pentru că suntem foarte conectate. O admir pentru bunătatea ei, pentru puterea ei, pentru faptul că e o femeie adevărată, din punctul meu de vedere. E un om cu adevărat frumos, și pe interior, și la exterior.

Povestește-mi un gest frumos care te-a surprins.

Asta o să dureze… Din păcate nu prea am avut parte de așa ceva în ultimul timp, dar uite unul: eram săptămâna trecută răcită, la birou, nu mă simțeam tocmai bine și un coleg mi-a adus un ou Kinder. Iar asta mi-a făcut ziua mai frumoasă.

Prima dezamăgire reală și ce ai înțeles atunci despre viață.

N-aș vrea să intru în prea multe detalii, dar din păcate prima mea dezamăgire reală se leagă de o persoană pe care mă bazam, pe cel care ar fi trebuit să reprezinte reperul meu în ceea ce privește bărbații. Am învățat că suferința nu poate fi evitată și că uneori vine tocmai din locurile de unde ar trebui să vină cea mai mare fericire. Am învățat că, uneori, oamenii pe care îi iubești cel mai mult sunt și cei care te fac să suferi cel mai tare și că nu trebuie niciodată să te învinovățești pe tine pentru asta. Că tu nu ești responsabil pentru acțiunile celorlalți și că nu ai de ce să porți vina asta asupra ta.

Un sfat, o vorbă de duh, o lecție

Sunt cam tânără ca să ofer sfaturi altora, dar pot să le recomand celorlalți principiul după care mă ghidez eu în viață și anume să încerce să vadă ceea ce e mai frumos în Univers și în oamenii apropiați și să iubească animalele.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mihai D. April 22, 2015 at 1:18 pm

  ce fata frumoasa! pare si de treaba. Interesanta treaba asta a ta cu oameni frumosi ca vad ca sunt si la propriu, si la figurat!!!

 • Reply FELICIA ROMAN September 24, 2015 at 9:54 pm

  Frumos poate omul trai numai prin Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este iubire.

  Sunt sigura ca Andrada Bonea este o astfel de fiinta si eu o admir si o felicit ca a reusit sa se faca astfel cunoscuta in lumea in care noi traim acum.

  Este foarte important ca oamenii sa aiba cat mai multe modele de viata frumoasa in intelesul profund al cuvantului…

  Iti doresc in continuare sanatate sufleteasca si trupeasca…

  Cu drag… E v v i v a …!

  Felicia

 • Reply Jean July 8, 2016 at 9:20 am

  Agramata asta infecta de constanta fura stiri si le publica fara sursa pe mizeria aia de site playtech. O jigodie mica.

  • Reply filipineza July 11, 2016 at 2:25 pm

   Dragă Jean,

   Vorbești foarte urât despre o persoană pe care în mod clar nu o cunoști. Despre Andrada se pot spune multe, dar nu că este agramată, infectă sau jigodie.
   Sunt extrem de interesată de o opinie argumentată (pe orice subiect), dar dacă vrei doar să insulți random pe cineva, fă-ți un blog și plânge-te acolo. E la modă.

  Leave a Reply

  %d bloggers like this: