Info PR

O surpriză dulce, o poveste de familie și un strop de vodcă

December 10, 2016

O surpriză dulce, o poveste de familie și un strop de vodcă. Asta am găsit în pachetul pe care mi l-a adus curierul în dimineața de marți. Un altfel de Moș Nicolae, să zicem.

siviero maria

Și pentru că decembrie înseamnă mese festive, sărbătoare, Siviero Maria mi-a propus două idei de deserturi ce au ca și ingredient principal gelato Siviero Maria, care promit să transforme gelato într-un desert sofisticat, ideal pentru a fi servit cu ocazia sărbătorilor de iarnă: limone sorbetto cocktail cu gelato Limone di Sicilia și choux la crème cu gelato Cioccolatissimo Siviero Maria.

Pentru prepararea cocktailului limone sorbeto este nevoie de un pahar de cocktail cu picior se toarnă 50 ml de votcă, la care se adaugă o cupă de sorbet Siviero Maria Limone di Sicilia și se decorează cu câteva frunze de mentă proaspătă. Atunci când se dorește un desert puțin mai sofisticat, gelato Siviero Maria se poate servi și cu choux a la crème sau profiterol.

Povestea Siviero Maria a început în 1958, când Guglielmo Visani a creat un GELATO, acea înghețată italiană autentică, realizată manual, pe care a numit-o în cinstea soției sale, Maria. Născut în Romagna, el și-a dorit ca rețetele vechi și metodele de preparare a înghețatei tradiționale italiene să fie păstrate și duse mai departe. Și a reușit.  Chiar și astăzi, după mai bine de jumătate de secol, cutiile cu gelato Siviero Maria sunt umplute manual, pentru a-și păstra consistența cremoasă și fiecare cutie este unică, pentru că și decorarea este realizată manual de maeștrii gelatieri.

You Might Also Like

%d bloggers like this: