Bucuresti Știri

Incendiu în club Colectiv din București

October 31, 2015
incendiu colectiv

UPDATE – La spitalul Floreasca nu se poate dona sânge acum. Toți donatorii au fost chemați mâine dimineață, la ora 08:00.

UPDATE – 22:59 – primul apel la 112, prin care se anunța incendiul.

UPDATE – Incendiul ar fi pornit de la spectacolul pirotehnic care a avut loc în interiorul clubului. Buretele care antifona clubul ar fi luat foc de la articifii.

UPDATE – Comitetul pentru situații de urgență se reunește la Guvern, la ora 07:00.

UPDATE – Martor ocular – O singură ușă de evacuare era deschisă. S-au călcat în picioare. În 20 de minute a venit primul echipaj de Poliție și apoi au venit pompierii. A plecat de la stâlp și s-a extins spre tavan.

Update – Alin Pândaru, Martor ocular la Digi 24 – „La finalul unei piese au pornit artificii si a luat foc stâlpul din stânga și în 30 de secunde a urcat spre tavan. S-a creat îmbulzeală la ieșire”.

26 de oameni au murit în seara aceasta după o explozie care a avut loc în club Colectiv din Capitală. Familiile pot suna pentru informații la numărul de telefon de Urgență: 021.206.92.91

Victimele au fost transportate la toate spitalele din București, astfel: 50 la Floreasca, 27 la Spitalul de Arși, 4 la Spitalul Militar, 3 la Spitalul Pantelimon, 24 la Bagdasar Arseni, 16 la Spitalul Municipal.

News Alert: Nu mai sunt locuri în spitale!

Raed Arafat: La spitalele din București și din Ilfov au ajuns deja 154 de victime.

Ministerul Sănătății face apel pentru donare de sânge!

La momentul pornirii incendiului, în club Colectiv avea loc concertul trupei Goodbye to Gravity.

afis

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: