Opinii Parerea mea Review

Enigma Mihaelei Rădulescu

April 7, 2015

Ar fi putut să fie o doamnă, care la aproape 46 de ani arată foarte bine, are o carieră impresionantă și este un formator de opinie. Ar fi putut să inspire tinerii care visează la o carieră în media. Ar fi putut să fie respectată de un întreg popor pentru calitățile ei. Ar fi putut modela caractere.

A ales în schimb să se tăvălească prin făină. Să lingă degetele unei concurente la „Românii au talent”. Să atenteze public la demnitatea unei fetițe. Să judece comunitatea LGBT.

Mihaela Rădulescu, atac dur la comunitatea personalor gay FOTO Arhiva Adevărul

Sursa foto: Arhiva Adevărul.ro

Eu una nu o înțeleg. Și poate că nici nu e nici treaba mea. Dar nu pot să uit dezamăgirea de pe fața mamei mele atunci când a văzut-o pe Mihaela Rădulescu tăvălindu-se în făină. Nu pot să uit confuzia de pe fața ei și nici speranța că poate, doar poate, femeia aia nu e Mihaela, ci vreo duduie care seamănă cu ea.

„Ea nu susține că ar fi o doamnă”, mi-a spus cineva acum câteva zile, de parcă asta o scuză în vreun fel. E ca și cum un om care spune în gura mare că e hoț, ar trebui să scape de pușcărie atunci când e prins furând. E absurd!

Nu știu cum, în mai puțin de-un an, am ajuns de la asistente TV la această Mihaela Rădulescu. Și spun „această”, pentru că eu nu așa mi-o amintesc. Poate mă-nșel și-am căutat eleganță în sufletul greșit. Dar nu pot să nu mă întreb ce vine după.

Păcat.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: