Calatorii Review

De vizitat în Singapore – Insula Sentosa

July 20, 2015

Vă spuneam aici care sunt cele mai frumoase hoteluri din Singapore și care sunt legile din această frumoasă țară. Haideți să trecem acum la planul de călătorie. Pentru că sunt o mulțime de locuri minunate de vizitat în Singapore. Voi începe însă cu locul meu preferat:

Insula Sentosa

Vă recomand să vă rezervați 2 zile pentru aceasta zonă absolut fantastică. Eu am avut doar o zi la dispoziție să o vizitez și am plecat de acolo suspinând.

de vizitat in Singapore

Imediat cum am ajuns pe Sentosa, m-am oprit la Trick Eye Museum, un loc extrem de apreciat de turiști, ceea ce s-a văzut prin cele 50 de minute pe care le-am stat la coadă ca să intru. Aici vă puteți fotografia în cele mai interesante ipostaze, iar biletul costă 25 de dolari singaporezi.

IMG-20150105-WA0023

După vreo 2 ore, am plecat spre Universal Studios, dar pe drum am făcut o mică oprire. Don’t judge! Era Candylicious.

IMG-20150105-WA0010Nu mi-a ieșit. Crengile alea sunt mai sus decât par. Așa că am continuat drumul spre Universal Studios, bosumflată că nu m-am ales și eu cu ceva dulce.

Universal Studios este un fel de Disneyland, un parc de distracții împărțit în 7 zone: Hollywood, New York, Sci-Fi City, Ancient Egypt, The Lost World, Far-Far Away și Madagascar. Este foarte greu de zis care zonă este mai frumoasă. Important de știut este că vă trebuie o zi întreagă doar pentru asta.

IMG-20150105-WA0007

Prețul unui bilet de intrare la Universal Studios este 74 de dolari adulți, 54$ copii (4-12 ani), 36$ seniori.

Dacă sunteți fumători, există doar câteva locuri în care vă puteți „desfășura”, mai exact niște coșuri de gunoi, lângă care au avut curtoazia să pună câte o bancă. Aveți însă grijă să nu vă îndepărtați prea mult de ele, pentru că puteți fi amendați.

Eu am fost anul acesta în ianuarie, perioadă pe care v-o recomand călduros. Și dacă ați fost acolo recent sau urmează să mergeți, aștept cu mare interes impresiile voastre de călatorie 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: