Din viata Diverse Opinii Parerea mea Review

Cel mai prost telefon

April 27, 2015

Hai să presupunem că ai cel puțin un prieten în viața asta care te sună ocazional.

Ei, și sună telefonul. Și tu vrei să răspunzi. Și apeși, ca omul, pe Answer/Răspunde. Și nu merge. Și telefonul sună. Și sună. Și tu apeși ca disperatul. Și nu merge.

Și scoți nenorocita de baterie și drăcuiești în stânga și în dreapta. Și după câteva minute suni înapoi, pentru că ai cel puțin 4 clase și știi că așa e politicos. Și prietenul răspunde. Și răsufli ușurat și începi să turui. Și tot ce auzi este „alo… aloooo… nu aud nimic. Vorbește mai tare”. Și te apuci de zbierat în telefon și interlocutorul tot nu te aude.

Acum sunt 2 variante:

1. Interlocutorul este surd. Caz în care, prieten fiindu-ți, ar trebui să știi asta deja despre el și să vă conversați prin sms. Best case: știe și el că este surd și nu te sună.

2. Deții cel mai prost telefon din lume și din Calea Lactee. Caz în care îți cumperi altul sau, dacă ești sărac (ca mine), strângi din dinți și spui la toată lumea, pentru că ești bun samaritean și nu vrei să își ia și ei țeapă.

samsung S5mini

Dacă ai Samsung S5 Mini, varianta corectă este a doua. Deții cel mai prost telefon din lume și din Calea Lactee. În apărarea lui, face niște poze foarte bune. Dar, excentrică, așa cum mă știți, vreau să folosesc telefonul ca să sun. Și să pot comunica. Verbal.

Ei, acum imaginează-ți că ai o mamă. Care te sună. Și, ca orice mamă care se respectă, de câte ori nu răspunzi intră în fibrilații și se gândește că dacă nu ai murit deja, sigur ești pe punctul să o faci. Și panică, și rugăciuni, și zeci de telefoane consecutive. Ș retrăiești scenariul de mai sus. Și după ce dai restart la telefon de cel puțin 2 ori și reușești să demonstrezi verbal că ești în viață, ai parte de minute-n șir de predică despre cum ești tu un copil rău care o sperie pentru că nu-i răspunde. Dacă mama în cauză este și moldoveancă, dublează timpul de predică. Not funny.

Telefonul arată bine. Este rezistent la apă și la praf. Face fotografii minunate. A apărut în iunie 2014, iar eu îl am din octombrie. Nu am dat cu el de pereți și nci nu l-am aruncat după oameni. Este al doilea de acest tip, pentru că pe primul l-am dat înapoi din motivele enumerate mai sus. Cei de la Samsung s-au jurat pe roșu că ăsta-i ok. Nu e.

Sunt foarte supărată.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: