Bucuresti Ciudat Din viata Diverse Intrebari existentiale Opinii Parerea mea Penibil Review

Când ți se rup dresurile…

October 29, 2015

Știm cu toții momentul ăla. Și zic „toți”, nu „toate”, pentru că orice bărbat care are o iubită/soție a suferit cel puțin o dată din pricina ciorapilor. Dar drama nu se oprește aici, în cazul meu. Și nici nu începe așa.

Când ți se rup dresurile

Sâmbătă seara. Ora 22:00. Mă opresc la supermarket, la Unirii, cu gândul să-mi cumpăr repede o pereche de ciorapi și-apoi să mă duc la ziua lui Bogdan. Ciorapi. Sau dresuri, cum spun doamnele. Whatever.

Intre în magazin și mă duc hotărâtă să iau niște ciorapi simpli, culoarea piciorului și fără dungi din alea enervante. Și ce?! Credeți voi c-am găsit?! Trei standuri mici, un coș și ditamai raftul, pline ochi de ciorapi, numai de ăia de care căutam eu nu. Aveau ciorapi cu inimioare, ciorapi cu steluțe, ciorapi cu pisicuțe, ciorapi cu bandă, ciorapi cu floricele, ciorapi cu toate cele de mai sus. Arsenie Boca mai lipsea de pe ciorapii din supermarketul vieții, vă spun!

BeFunky Collage

45 de minute mai târziu, am înșfăcat o pereche (nu cea dorită) care jura că nu se duce firul, chiar dacă ți se face gaură în ciorapi. Pac! 30 de lei. Patru ore mai târziu, ajungeam acasă, după o seară în oraș, cu firul dus.

Dar trecem peste asta. Două săptămâni mai târziu revin la același supermarket, cu gând să cumpăr niște ciorapi negri 40 DEN. Minimum 40 DEN. Am renunțat după 20 de minute de căutări, dar măcar am investit 100 de lei în alte chestii, pe care nu plănuiam să le cumpăr. N-aș ști să spun exact pe ce. anume

Ce faci când ți se rup dresurile?! Spume, în primul rând. Ciorapii ăștia sunt un fel de păcănele, numai că în ultimul caz mai ai o șansă sau două de câștig.

Ideea e foarte simplă:

1. E greu să găsești ciorapi simpli. Fără dungulițe, floricele, musculițe, iepurași și/sau steluțe.

2. După ce că sunt scumpi, mai sunt și de proastă calitate.

3. Supermarketul ăla de la Unirii ar trebui să poarte o discuție cu buyer-ul lor și să-l pună să ia ciorapi și pentru cei care nu lucrează la circ/nu fac cu mâna după tiruri/nu vor ciorapi cu Sarsailă pe ei.

Unde găsesc și eu niște dresuri simple și rezistente? Ia spuneți…

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Șerban October 29, 2015 at 1:00 pm

  Ciorapi cu bandă! Și fustă scurtă! Neapărat! 😀

  • Reply filipineza October 30, 2015 at 2:01 am

   Si un tir, ca sa avem dupa cine face cu mana :)))

   • Reply Șerban October 30, 2015 at 12:30 pm

    Musai! Dar să fie Mercedes. Ne respectăm, ce mama dracului?! 😀

 • Reply obiecte bisericesti December 1, 2015 at 6:15 pm

  Lucuri ziditoate si folositoare am citit pe aceasta pagina.
  Va dorec mult spor in ceea ce faceti.

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: