Bucuresti Event

Un nou tip de răsfăț pentru păr

March 14, 2016
Signature A salon

Am fost acum vreo două săptămâni la un eveniment de unde am plecat cu cel puțin un neuron funcțional în plus. Aparent, pe capul fiecăruia dintre noi se întâmplă chestii la care nu cred că s-a gândit multă lume.

“Având în vedere ritmul rapid în care se desfășoară activitatea în saloanele obișnuite, de cele mai multe ori se ține seama de ceea ce au nevoie cu adevărat clientele, nu se analizează în profunzime și nu se oferă acele informații cu adevărat importante pentru menținerea unui păr sănătos, accentul punându-se, în majoritatea cazurilor, pe elementul pur estetic. Signature A este salonul unde se analizează și se oferă acele diagnosticuri care evidențiază exact problemele pe care le are fiecare clientă: de la simpla problemă a aranjării părului, până la căderea acestuia sau despicarea varfurilor”Adina Farcaș, owner Signature A.  

Cam așa a început evenimentul de lansare Signature A, un nou concept de Head SPA care combină aromoterapia cu tehnicile de relaxare, fiind primul salon care utilizează exclusiv produse organice.

Pe lângă produsele absolut fabuloase, cea mai tare chestie mi s-a părut camera Tricho Analyzer, cu ajutorul căreia se face diagnosticarea profesională a părului. Tricho Analyzer-ul afișează starea sănătății pielii și a părului printr-o analiza în profunzime, utilizând o tehnologie video specializată, ce mărește până la 200 de ori imaginea reală. Ecranul acestuia afișează imaginile scanate în timp real, atât stilistului, cât si clientului, făcând posibilă identificarea dezechilibrelor părului și scalpului și comparând imaginile scalpului clientului cu cele din tabelul de tratament OW pentru păr și scalp. Astfel, pe baza diagnosticului se recomanda ulterior tratamente personalizate pentru nevoile fiecăruia.

Signature A oferă și un serviciu de consultanță în alegerea tunsorii și culorii potrivite pentru fiecare persoana în parte. În urma analizei cu Tricho Analyser-ul se va opta pentru un look care să țină seama de tipul de par și de modul cum reacționează acesta, de pigment, fizionomie, vârstă, temperament și stil de viață, un look care să corespunda dorințelor fiecărei client în parte.

O altă chestie faină pe care am aflat-o a fost aceea că cel mai bine pentru aspectul nostru este să ne spălăm părul dimineața. Dacă îl spălăm seara, el va lua forma în funcție de cum dormim și din acest motiv cele mai multe dintre noi arată dimineața de parcă au fost electrocutate în somn.

Săptămâna viitoare o să ajung și eu pe la Signature A și revin să vă povestesc dacă părul meu trece prin drame de natură personală sau ba.

You Might Also Like

%d bloggers like this: