Bucuresti Event PR

De ce să participi la Webstock 2016?

August 3, 2016
webstock 2016

De ce să participi la Webstock 2016?! Sau de ce să participi la Webstock în general, m-am întrebat și eu înainte să merg prima oară acolo. Aveam în perioada aia un puseu de om antisocial, ce-i drept, dar nu știam exact ce se întâmplă și umblam după mine cu tradiționalul „nu am timp”.

Webstock 2016

Apoi am ajuns acolo și am întâlnit oameni faini. Pentru că la capitolul networking, Webstock stă bine de tot. Am aflat o grămadă de lucruri interesante și, pentru că nu se putea altfel, m-a enervat maximum o duduie care bate câmpii pe la fiecare eveniment de Social Media posibil. Dar mixul ăsta de sentimente a fost extrem de productiv pentru mine.

De aceea particip și anul acesta și (sper eu) în fiecare an în care va avea loc evenimentul. Intrând pe site, am aflat că putem alege noi tenele de discuție și aștept cu mare interes să văd dacă se va discuta și despre tema propusă de mine: Calitatea contentului în online. Nu de alta, dar am deschis în ultima lună câteva bloguri slăvite până la cer și am văzut limba română și logica măcelărite fără milă, pe banii companiilor aspirante la popularitate.

Până atunci vă las mai jos câteva detalii legate de eveniment.

Comunitatea online locala se întâlnește la Webstock 2016, cea mai importantă conferință dedicată social media din România, organizată de Evensys în parteneriat cu Vodafone, pentru cel de-al nouălea an consecutiv. Evenimentul durează o zi și va include Conferințele Webstock și Premiile Webstock.

Conferințele Webstock vor cuprinde întâlniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare. În cadrul premiilor Webstock, cele mai creative și inedite proiecte și campanii în social media, produse în România în ultimul an vor fi premiate.

Vă înscrieți și voi sau cum facem?

You Might Also Like

%d bloggers like this: