Bucuresti Din viata MOVE Opinii Parerea mea Penibil

Politicienii noștri sunt un fel de struțo-cămile

November 5, 2015
sursa: oltenita.info

Citesc de vreo oră ce-au declarat în ultimele 24 de ore liderii politici și vă zic drept: eu nu mai pot cu atâta dramă și ipocrizie. Și cu manipularea de aia de anul doi de facultate.

declaratii politicieni colectiv proteste

Președintele Iohannis „vorbește”, așa cum ne-a obișnuit, pe Facebook. Status cu peste 76.000 de like-uri.

iohannis

Păi, domnul Președinte, mă scuzați: dumneavostră ce sunteți?! Donald Duck?! Tot politician se cheamă, chiar dacă ați promis că ne returnați țara furată deja de zeci de ani. Detașarea asta declarativă de clasa politică și enumerarea de emoții apropiate de empatie, nu încălzesc niciun protestatar. Dar, vă rugăm, poftiți în Piața Universității sau a Victoriei. Vocea Poporului se-aude mult mai bine live. N-o să fie la fel de fain ca statul în șoșoni, cu un ceai cald în mână. Dar va fi mai onest.

Victor Ponta își anunță demisia. Peste 11.700 de like-uri.

Domnule Ponta, cu tot respectul pe care îl mai găsesc după ce mi-am dat aproape tot salariul pe chirie și facturi, texte de tipul „take one for the team” nu prea mai țin la public, deși trebuie să apreciez nota de dramoletă. Vă fac o analiză pe text:

ponta the truth

Liviu Dragnea. Declarație. SIte-ul Digi24.

Domnule Dragnea, nu voi comenta această declarație, penru că o să ne apuce mâine și nu mai termin. Cu toate astea, două întrebări se nasc acum pe buzele tuturor:

  1. Ce mai căutați pe scena politică?
  2. V-ați uitat la televizor „cu o trăire foarte profundă şi frustrare foarte mare”. Că ce?

Gabriel Oprea, domnul ăla care trebuie să-și dea demisia de mult. 

Sursele Digi24 anunță că Gabriel Oprea a spus că el, personal, nu mai vrea să facă parte din viitorul guvern, chiar dacă UNPR va fi cooptat. Păi și?! Cine vă ține?! Procesul este simplu: demisie-back to văgăună.

Cristian Popescu Piedone, primar cuprins subit de remușcări.

piedone

Pardon! Fost primar.

Am pus doar o parte din eseul publicat de el pe Facebook. Am zis să nu lungesc prostește treaba. Trec direct la concluzie. Nici el nu vrea să își salveze pielea sau ceva, ci doar să informeze publicul. Respectul de a-și prezenta demisia a apărut la cinci zile de la tragedie, dar știți și voi cum e cu calitățile dobândite politic.

Aș mai scrie, dar m-am plictisit. Și mi-e lehamite.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply alex November 6, 2015 at 1:14 pm

    mafioti malefici…atat! restu e doar conjunctura

  • Leave a Reply

    %d bloggers like this: