Diverse Funny Opinii Parerea mea

Eu cred că Google e femeie…

September 20, 2015

Nu, serios acum. Toate dovezile indică asta.

De câte ori cauți ceva, nici nu apuci să tastezi două litere că deja crede că știe ce vrei. Și, în mai puțin de o secundă, începe cu presupuneri și sugestii. Te corectează constant și se poartă de parcă întotdeauna știe cum și ce e mai bine.

daca Google era femeie

Unde mai pui faptul că nu uită niciodată nimic. Dar nimic. Până și cele mai mici chichițe se regăsesc acolo, într-o mare listă, care pare să strige la tine că te-ai uitat la filme porno și ai descărcat de pe torente.

De câte ori este o zi de sărbătoare, se gătește de zici că se mărită în două ore, iar în viața de zi cu zi, întreabă mereu, ostentativ, dacă te simți norocos.

Analizează excesiv absolut orice mișcare pe care o faci și poate să îți ofere un raport întreg pe tema asta în doar câteva secunde. Are mii de răspunsuri la orice întrebare și știe tot ce mișcă icișa, sub soare.

Dacă vrei să te placă și să fii primul în lista sa, trebuie să îi oferi conținut de calitate și să ai vorbele la tine. Dar chiar și așa, nu te va crede pe cuvânt până nu te recomandă și alții. Iar când crezi c-ai scăpat și că ai învățat cum merge treaba, vine și schimbă regulile. Complet.

Iar dacă Google ar fi fost bărbat, lucruri ar fi arătat fix cam așa:

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: