Diverse Funny Parerea mea PR

Cum să arăți bine vara asta

June 24, 2016
cum să arăți bine vara asta

După cum probabil ați observat cu toții, a venit vara. Toată vara. La modul că indiferent că ești pe stradă, la piscină sau în parc, nu numai că mori de cald, dar te și bronzezi. Ei, și ca să urmez firul logic, ca să te bronzezi, trebuie să porți și tu ceva scurt. Iar dacă ești fată și vrei să porți ceva scurt, ca să te bronzezi, te rog extrem de insistent să te epilezi. Nu de alta, dar poți să ajungi ca fetele astea de aici. Și te rog să mă crezi, nimeni nu vrea asta!

hairy-legs-610x261

Cam care îți sunt opțiunile?

  1. Lama. Nu animalul. Obiectul. Nu recomand. Adică… să stai să faci chestia asta la fiecare 2-3 zile poate să devină destul de enervant.
  2. Ceară. Au! Aaaaaau! Cred că toată lumea înțelege la ce mă refer prin asta. Destul de ok ca timp. 2-3 săptămâni ești bine.
  3. Epilare definitivă cu IPLLa sfârșitul tratamentului părul va fi eliminat în proporție de 90%, iar părul rămas va fi foarte rar, subțire, decolorat și fin.

Am testat de curând serviciile celor de la Nomasvello, deși cred că puțină lume a fost mai reticentă decât mine la ideea de epilare definitivă cu IPL. Și am fost zilele trecute și am testat epilarea definitivă cu IPL pentru axilă. Aaaaand I’m still here. La modul că nu a fost nici pe departe drama pe care mi-o imaginam eu.

First of all, a fost un proces foarte rapid și considerabil mai puțin dureros decât o vizită la salon. Eu am mers în centrul de pe Decebal, dar stați liniștiți, au 26 de centre în București și cam 1200 de centre în România. Următoarea ședință se face la distanță de o lună, iar rezultatele se văd chiar după prima. Mărturisesc faptul că sunt extrem de curioasă să văd ce și cum se întâmplă.

Vestea bună pentru voi este că Nomasvello are o superofertă luna asta.

Oferta IUNIE

Voi cum vă îngrijiți vara asta?

You Might Also Like

%d bloggers like this: