Parerea mea

Stelele care cad

February 12, 2012

“Stelele care cad … nu pier. Stelele care cad se duc pe un alt cer. ”

In ultimii ani, au murit artisti care mi-au fost dragi. Mi-au incantat copilaria, adolescenta, tineretea si vor continua sa imi incante viata. Muzica lor va ramane intotdeauna vie in sufletul meu.

Laura Stoica, Madalina Manole, Michael Jackson, Amy Winehouse, Whitney Houston – sunt doar cateva dintre numele mari care au parasit scena vietii. Au lasat in urma un  repertoriu de o valoare inestimabila care va canta neintrerupt in istoria muzicii si in sufletele noastre.

Am citit la fiecare eveniment tragic zeci de articole si comentarii care aduceau omagii marilor artisti. M-am emotionat de fiecare data cand cineva marturisea cu sinceritate ce a insemnat muzica artistului X in viata sa. La fel cum m-am umplut de dezgust cand am citit texte care incepeau cu RIP pentru ca mai apoi sa arunce cu noroi in artistul de-abia decedat. Asta este problema?! Ca a consumat alcool, droguri sau mai stiu eu ce?! NU! Problema este ca a murit! Nu se mai intoarce inapoi NICIODATA! Asta este adevarata problema!

Artistii mentionati mai sus s-au promovat ca fiind cantareti, nu modele de comportament. Daca cineva s-a decis sa ii copieze, ei bine … a fost alegerea sa. Inca de mici suntem invatati ca alcoolul si drogurile sunt nocive. Se presupune ca ar trebui sa ne putem purta singuri de grija. In plus, ati auzit voi pe vreo unul dintre cei mentionati mai sus spunand “Drogurile sunt bune. Luati si voi!” ???

In momente atat de triste, singurul lucru pe care il putem face este sa ii regretam, sa le ascultam muzica, sa ii omagiem. Pentru ca aruncand cu noroi in cineva care nu se mai poate apara pentru ca este MORT nu va schimba nimic. Omul acela a lasat in urma zeci de melodii minunate. A impartasit cu noi un dar special: vocea sa.

Va invit sa ne bucuram impreuna de melodii de genul “Mai frumoasa”, “Suflet gol”, “Billie Jean”, “Back to black”, “I will always love you” si alte zeci cel putin la fel de frumoase.

“Stelele care cad … nu pier. Stelele care cad se duc pe un alt cer. “

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: