Ciudat Din viata Funny Penibil

Poți să cunoști un om după mersul la toaletă

April 29, 2015
poți să cunoști un om după mersul la toaletă

Astăzi mă simt așa o superficială și o să fac un super-statement. Deci cred că poți să cunoști un om după mersul la toaletă. Și sunt mai multe tipologii care nu merită să trăiască la oraș:

poți să cunoști un om după mersul la toaletă

1. Țăranca obosită. Nu trage niciodată apa, pentru că fiecare contact cu civilizația o copleșește. La ea acasă face în tufiș și dă cu brusture să ia excesul. În plus, a auzit cândva că „giving is receiving”, motiv pentru care lasă îngrăsământ în urmă, pentru a-și cultiva relația cu Universul.

2. Avuta. E aia căreia i-a luat mă-sa toaletă, motiv pentru care nu bate vreodată la ușă, ci apasă direct pe clanță și, deși vede că e încuiat, trage ca proasta că poate se deschide. Când ieși, se uită urât la tine și nu-și cere scuze, că doar nu este educată sau ceva de genul.

3. Naturista. Iese din baie ca o floricică și trece pe lângă chiuvetă, de parcă a văzut o navă spațială. Doamne ferește să se spele pe mâini, că poate pierde anticorpii. Apoi se întoarce la masă și bagă în ea, în timp ce iubitul, romantic din fire, îi pupă mâna mai ceva ca Gomez din familia Adams.

4. Neofita. Intră de fiecare dată cu o prietenă, deși este un singur WC. Creierul ei e fixat pe inspiră-expiră, așa că are nevoie de cineva care să-i facă backing vocals cu instrucțiunile de folosire.

5. Vaca încălțată. La ea în grajd nu e WC, motiv pentru care nu simte nevoia să îl nimerească. Din când în când își pune și copitele pe colac, să aibă punct de sprijin. Cum altfel să nimerească și peretele?!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Daniela May 2, 2015 at 7:00 pm

  Da, clar am zambit pe ziua de astazi! Dupa ce am citit ce ai scris!:)

  • Reply filipineza May 3, 2015 at 6:16 pm

   Multumesc pentru apreciere. Te mai astept pe la mine 🙂

  Leave a Reply

  %d bloggers like this: