Event News PR PR & Publicitate

Plăceri (ne)vinovate

June 4, 2016

Anul trecut de ziua mea, m-am trezit cu o surpriză cât casa: Siviero Maria mi-a făcut cadou o grămadă de cutii de Gelato, mai exact – suficiente cât să pot face o petrecere cu 50 de persoane. Nici nu-mi venea să cred că atât congelatorul, cât și frigiderul meu erau pline ochi cu sortimente delicioase de Gelato și că o să gust un pic din vară în prag de Halloween. Pentru că, da, ziua mea este cu 2 zile înainte de petrecerea pentru „mascați”.

gelato

Am planificat petrecerea pentru weekend și am decis să combin cele două chestii pe care le aveam la îndemână: Gelato și Halloween. Și-a ieșit asta:

12079558_10204808709729623_1785587657204974491_n

Cred că este de la sine înțeles cam cât de tare s-au bucurat invitații mei de Gelato și câtă bucurie mi-a adus descoperirea unei noi plăceri: Gelato Pistacchio, care este, fără îndoială, my all time favourite.

Iar surprizele nu s-au oprit aici. Zilele trecute, fetele de la Creative Ideas m-au invitat la un nou eveniment marca Siviero Maria, unde am cunoscut o grămadă de oameni faini și, evident, m-am delectat cu desertul meu favorit.

80 PISTACCHIO

„Siviero Maria este ceea ce numim noi italieni gelato, în adevăratul sens al cuvântului. Gelato nu este doar o simplă traducere in limba italiană pentru cuvântul înghețată. Un gelato italian are cu totul alte caracteristici față de o înghețată: are o textură mai cremoasă, este mai aerată și este făcută din grăsimi vegetale și nu animale. Atunci când vorbiți despre Siviero Maria, vă rog să îi spuneți gelato, și nu înghețată. ” a declarat Claudia Cordenos, director de export Siviero Maria Italia.

Și chiar așa este, pentru că am simțit pe pielea mea diferența. Dar, haideți să vă spun câte ceva despre acest brand.  Siviero Maria este un brand de gelato autentic italian, ce poate fi găsit și în România într-o gamă variată de sortimente: de la variantele clasice cu ciocolată, căpșune sau vanilie de Madagascar, la sortimente speciale cum sunt Crema di Firenze, Bacio – ciocolată cu alune sau Fistic Gianduja – fistic cu sirop de cacao. În plus, Siviero Maria are și câteva arome 100% italiene precum Tiramisu, Stracciatella și Affogato all’ cioccolato. Brandul Siviero Maria este distribuit în Romania de compania Maresi Foodbroker către principalele lanțuri de magazine din țară: Carrefour, Auchan, Billa, Mega Image, Kaufland, Cora, Selgros la pretul recomandat de 21.99 lei.

Ce spuneți? Încercați și voi?

You Might Also Like

%d bloggers like this: