Din viata Diverse Info Opinii Parerea mea Review

Cum să îți setezi WordPress-ul eficient

October 8, 2015

Am spus-o de o mie de ori și o repet: sunt maximum de incompetentă atunci când vine vorba de chestii tehnice. Dacă-mi explică cineva în limba mea, mă prind la un moment dat. Dar cine are timp și răbdare?!

Ei, și imaginați-vă voi în ce hal mă chinui eu cu acest blog, atunci când vine vorba să trec de basic-ul de wordpress. Cum să îți setezi WordPress eficient, a devenit una dintre principalele mele căutări pe Google din ultima lună. Că, deh… să intru și eu în rând cu lumea.

Wordpress-start-image

Primul sfat pe care îl am pentru voi: dacă nu vă pricepeți, iar aptitudinile voastre tehnice sunt filipineze as in ZERO, nu vă băgați nasul, că sigur stricați ceva.

Doi. Apucați-vă de research. Mai exact, căutați un om care se pricepe la treaba asta, care să vă ajute. Sistemul românesc de „eu sunt pictor, instalator, mecanic, poet, electrician etc” se rezumă la un cuvânt simplu: cârpaci.

Eu l-am rugat pe Costin, pe care l-am cunoscut acum fix șase zile, la Webstock. Recomand călduros! Pe lângă faptul că știe wordpress-ul in his sleep, mai stă și să-ți explice, ca la grădiniță, până pricepi, ca măcar basic-ul să-ți intre-n cap. Nu există tutoriale pe Youtube așa de eficiente. În câteva minute de discuție, am devenit deja cultă-n cap pe subiectul WordPress basic plus.

Trei. Nu fiți zgârciți. Așa cum băgați bani în campanii de promovare, ar fi minunat să aveți și ce promova. Așa că ne întoarcem la punctul doi, în care eu îl recomand pe Costin, care probabil o să mă fugărească atunci când va vedea articolul ăsta, pentru că are uneori mici pusee de modestie.

EXTRA: Tot Costin m-a ajutat și cu niște erori nenorocite care tot își băgau nasul atât în viața mea de WordPress, cât și în cea de Analytics. Erorile sunt nașpa. Și mă enervează. Așa că my new favourite programator m-a scăpat și de acest necaz.

You Might Also Like

%d bloggers like this: