Bucuresti Diverse Event

Cum să arzi 1.000.000 de calorii

February 8, 2018
eveniment calorii decathlon

Nu tu, ca cetățen. Ci în total, cu mic cu mare, la evenimentul Decathlon de sâmbătă. Concret, scopul evenimentului este să ajute România să scape de 1.000.000 de calorii, la cel mai mare eveniment de fitness din țara noastră. Acesta va avea loc sâmbătă, 10 februarie 2018, începând cu ora 11:00, simultan în toate magazinele DECATHLON din țară și live, pe pagina de Facebook Decathlon Romania și HomeTraining.tv.

Antrenamentele vor fi susținute de către antrenorii Home Training TV, Mădălina Predoi, Campioană Națională la Atletism, și Flavius Predoi, Campion Mondial în Ashihara Karate. Practic, vor fi câte două sesiuni a câte 45 de minute, cu o pauză de 15 minute între ele. Și ca timpul de pauză să fie atent valorificat, cei doi campioni vor oferi sfaturi de nutriție.

Participarea este gratuită, iar înscrierea se face pe , fiecare participant fiind răsplătit cu un tricou cadou din partea DECATHLON. (Un tricou gratuit nu strică niciodată, să știți)

Caloriile arse în timpul evenimentului național vor fi contorizate live, iar suma finală va fi comunicată la finalul evenimentului.

Mai multe detalii despre eveniment aflați pe pagina dedicată acestuia, https://www.decathlon.ro/adunare-pentru-miscare.html și pe Facebook.

 

You Might Also Like

%d bloggers like this: