Uncategorized

Cum recunoști o pițipoancă

September 14, 2015

După succesul fulminant al îndreptarului pentru fufe adevărate, a venit momentul să vă învăț cum să recunoașteți o pițipoancă.

Acum… toată lumea cunoaște câte o desculță care se dă în stambă, dar de aici până la a fi o pițipoancă adevărată, e cale lungă. Iată mai jos câteva elemente de identificare a specimenului:

1. Meclă

Buzele ei arată de parcă au fost lovite în repetate rânduri cu o rangă. Și o lopată. Iar dacă o speli pe față, nu mai are sprâncene. Restul smacului, precum funinginea de pe obraji și de pe ochi, necesită aparatură profesională pentru îndepărtare, precum șpaclu și șmirghel.

La o privire mai atentă, veți observa și o ușoară paralizie a buzelor, cauzată probabil de repetatele traumatisme la care a fost supusă.

2. Extremități 

Paralizia menționată mai sus este extinsă și în zona mâinilor, fapt vizibil în special atunci când pițipoanca noastră cară după ea o traistă. E genul ăla care pare atât de chinuită încât o suspectezi că are mâna în ghips sau ceva asemănător.

colaj geanta

 

Unghiile sunt întotdeauna o potențială armă de apărare în caz de atac, atât prin culoare, cât și prin formă.

Iar în picioare se-acceptă doar pantofi modelul tractor, discreți cât să se vadă de pe Lună. Și frumi. E foarte important să fie frumi.

3. Mișcare scenică

O pițipoancă adevărata este întotdeauna supi. Nu râde, nu zâmbește, nu tresare. Orice mișcare facială poate cauza riduri sau greșita impresia cum că ar fi umană. Ptiu!

Privirea are doar 3 faze: disprețuitoare când trece pe lângă plebe, dezgustată când trece pe lângă alte pițipoance și goală în majoritatea timpului.

Când e înconjurată de potențiali sponsori, pițipoanca se mișcă de parcă a posedat-o o mâță care a băut energizant. Iar atunci când se gândește la ceva… Ha ha. Glumeam, desigur.

4. Limbaj

, pisi și fată, înainte sau la finalul fiecărei propoziții, sunt singurele 3 cuvinte de care e sigură în viață. Uneori, pițipoanca surprinde prin alăturarea a doi dintre termenii mai sus menționați, fapt care atrage respectul și admirația conțărăncilor ei.

5. Stil de viață

Orice pițipoancă respectabilă are dușmani și e invidiată. Își face conturi pe toate rețele sociale și, ca să fie sigură că are prestanță în online, își alege un nume de scenă cât mai „jmeker”: Zâna Zânelor, Printz3sa Ta, Iubitzyka Beibi sau variațiuni pe aceeași temă. Foarte important: fiecare poza are cel puțin un citat profund din Paler sau Coelho.

Ar mai fi multe de spus, dar nu am aprofundat subiectul. Până mă mai documentez eu, vă las două chestii care m-au făcut să  pun la îndoială intelectul uman și răbdarea Pământului.

pitipoanca2_aa65534d10

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply alex September 14, 2015 at 1:56 pm

    cel mai important, atunci cand deschide gura imediat incepe o avalansa de gunoi verbal

  • Leave a Reply

    %d bloggers like this: