Agatat Din viata Funny Penibil ȘKOALA VEȚII

10 lucruri pe care să nu le faci când abordezi o fată pe Facebook

December 5, 2015
cum sa abordezi o fata pe Facebook

Ai văzut-o pe Facebook. I-a dat like cineva din lista ta de prieteni sau ceva asemănător. Ideea este că ți-a apărut în news feed. Te prinzi după poză că are suflet bun (simte ironia) și, după ce o stalk-uiești puțin, hotărăști să te bagi în seamă. Super. Iată 10 sfaturi gratuite, ca să nu o aduci pe domnișoara mai sus menționată în starea asta:

cum agati pe Facebook

1. Scrie în limba română. „Ce faci frumoas-o/skumphyk-o/păpușe” nu intră în această categorie. Asta presupunând că nu vorbești cu o urangutan care chiar te ia în serios, deși ești prost ca noaptea. Ah… ți-am rănit sentimentele?!

2. Nu scrie un eseu, dacă vezi că ea răspunde monosilabic. Poate, doar poate, nu are chef să vorbească în momentul acela. Sau în general. Sau cu tine. Mda… cred că problema e la tine.

3. Nu fi sățîos. Sățîos = cuvânt moldovenesc menit să definească un om extrem de insistent. Enervant de insistent. Dacă fata zice „nu”, treci peste. Dacă vezi că nu îți răspunde, nu mai scrie ca un terminat. Te rog eu mult.

of

din arhiva personala

4. Nu fi stalker. Dacă îi dai like la toate pozele și îi următești activitatea pas cu pas, ești un stalker. Dubios. Fetelor nu le plac stalkerii dubioși. But then again… vorbim despre fete normale la cap, care poate nu-s genul tău.

Să vezi pe Facebook unde e și să apari acolo, intră tot la categoria asta. Dacă nu te-a văzut în viața ei și ai atins deja punctele 2 și 3, ești un stalker. Dubios. Nu, nu e romantic.

5. Nu pune întrebări de oracol. „Dacă ai fi o floare/un copac/un animal/o culoare, ce ai fi?”, e o întrebare de oracol. De ăla de-l completam noi prin școala generală, în anii ’90. Nu, nu e nici interesant, nici creativ.

6. Stop oversharing. Ai pietre la rinichi? Viața e pustiu? Ai gaze? Ai vomitat toată noaptea? Nu-i spune asta fetei cu care vorbești pe Facebook. E o conversație, nu jurnalul tău. So stop it!

7. Nu folosi replici de bordură. „Te-a durut când ai căzut din Rai?”, ”Ești frumoasă ca o stelele”, „Ai mâncat ciment? Pentru că ești beton” și variațiuni pe aceeași temă. NU! Bad, bad, bad. Și, ca să îți explic pe limba ta, a sunat anul 2004 și își vrea replicile înapoi.

8. Nu îi trimite poze cu „podoaba” ta. Yes, that happened. Riști o reacție de genul celei de mai jos. Sau block. Sau report și block. Le meriți pe ambele.

9. Nu apela la șantaj emoțional. Dacă începi cu fraze de genul „fetele superficiale mă resping, dar știu că pot purta o conversație cu tine” sau „pari o tipă foarte mișto care apreciază un tip sensibil și de aia te-am abordat”, ești o fetiță. De aia care plânge în baie. Des.

10. Nu fi țăran coclit. Dacă fata te respinge, nu te apuca să o drăcuiești. Nu o să te facă nici mai frumos, nici mai deștept. Ba chiar o să îi confirme că a luat o decizie bună.

Ah… apropo: fetele au prietene care au prietene și tot așa. Girls talk. [wink]

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Not a stalker December 6, 2015 at 11:46 am

  În cazul vostru, se întâmplă pentru că sunteți extrem de frumoase și deștepte și nu știu cum să vă abordeze. Intră în criza aia de “AM TREI MINUTE SA O IMPRESIONEZ what am i doing what am i doiiiing”

  • Reply filipineza December 6, 2015 at 3:00 pm

   Asa explici tu trimisul pozelor cu “podoaba”? :))

   • Reply filipinezul September 30, 2017 at 9:35 pm

    Era sa cad de pe scaun de ras:))

 • Reply Vlad December 11, 2015 at 2:24 am

  Păi dacă tu ești așa frumoasă, e greu să nu-ți dea like la toate pozele 😀

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: