Ciudat Din viata Funny Intrebari existentiale Parerea mea

Tot ce nu știai despre zodii

April 9, 2015

Eu, ca oricare alt cetățean, citesc ocazional horoscopul. Ba de plictiseală, ba de amuzament, cert este că din când în când mai casc gura pe „ce spun astrele”. Citesc și apoi depășesc frumușel momentul.

Ceea ce nu înțeleg eu însă este motivul pentru care foarte mulți oameni își ghidează viața sau își formează opinii despre alte persoane bazându-se pe ceea ce spune horoscopul.

?????????????????????????????????????????????????????????????

Hai să stabilim o treabă de la bun început: eu sunt Scorpion. Și există trei reacții mari și late la auzul acestei vești:

1. Ah! Am înțeles…

Cam ce, mă întreb eu?! Și de ce vă dați așa pe spate, siderați, de parcă am anunțat că am ciumă și se ia?!

2. Uuu…. Interesant…

Reacția asta vine de obicei de la bărbați, care au auzit ei undeva că, vai, ce le mai place sexul Scorpioancelor. Pentru că celorlalte femei, nu! Lor nu le place, nene! Doar nouă, scorpioancelor, pentru că așa ne-am născut noi: nimfomane. Aloooo!

3. Ce tare! Și eu! Mișto, nu?!

Ce-i așa de tare în treaba asta?! Ai idee câte sute de mii de oameni s-au mai născut în zodia asta?! Îți spun eu: multe! Dacă e mișto? Habar n-am! Probabil că dacă eram Leu sau Gemeni, tot mișto ar fi fost, pentru că nu-s fraieră să mă apuc să vorbesc de rău despre mine.

Acestea fiind spuse, eu nu contest faptul că există niște trăsături specifice unei zodii care se regăsc la persoanele născute sub respectivul semn. Dar de aici și până la a cataloga o persoană în diferite feluri, doar pentru că s-a născut în zodia X, e cale lungă.

Voi ce pățanii aveți legate de zodii? Do share 🙂

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply cartonic April 9, 2015 at 11:00 pm

  Cred destul de mult, mare parte din ce se spune despre zodii, ca lucrurile mi s-au intamplat, fara sa-mi doresc asta ca sa mearga cu ce scriu acolo. Horoscopul zilnic mi se pare o prostie fara dram de adevar in ea. N-ar avea cum sa-l aiba…

  • Reply filipineza April 9, 2015 at 11:45 pm

   Daca ai timp intr-o zi, sa intri pe 3 site-uri si sa vezi ce spune la horoscop. Fiecare are o alta poveste :))

 • Reply Aaa April 10, 2015 at 1:55 pm

  Hai sa iti explic pe scurt.
  Horoscopul e o prostie. Zodiile nu prea. Oamenii in general se nasc cu un set de caracteristici pe care le dezvolta sau inhiba in functie de context / educatia primita. Acel set de caracteristici tinde sa aiba o legatura cu luna/anotimpul in care te nasti.
  Nu imi place sa judec oamenii, ma feresc sa o fac dar tind sa trag niste paralele in functie de context. Ce am precizat mai sus, este o astfel de paralela. Ca exemple punctuale, am observat ca berbecii tind sa fie incapatanati/orgoliosi, taurii posesivi si incapatanati, gemenii foarte libertini si aerieni, leii foarte orgoliosi, racii foarte sensibili, capricornii glaciali, fecioarele persoane critice etc.. Sunt doar niste supozitii pe care imi place sa le testez oricand am ocazia, pornind de la om. Try it cu persoanele pe care le cunosti cu adevarat si vezi daca se confirma/infirma.

  • Reply filipineza April 10, 2015 at 10:12 pm

   Exact asta spuneam si eu in articol. Nu neg ca exista niste trasaturi comune. Dar de aici si pana la strambaturi, scuipat in san si aruncat cu apa sfintita (exagerez, desigur) de cate ori aude cineva ce zodie sunt, e cale lunga. Pe aia care reactioneaza asa as vrea sa-i iau de moț 😀

 • Reply andreea April 10, 2015 at 7:38 pm

  Tocmai am citit, si m-am amuzat copios. Sunt tot in aceeasi zodie ca si tine si am obsevat aceleasi reactii cand cineva aude de zodie :-)) la orice alte zodii lumea zice ” aha!, ok” si spune un cuvant sau doua care cred ca ii caracterizeaza dar cand aud scorpion, fie se comporta de genu o sa fim cele mai bune prietene, fie parca nu nimeresc in ce parte sa fuga mai repede :-))

  • Reply filipineza April 10, 2015 at 10:11 pm

   Asa-i ca-i enervant cand se stramba? :))

  Leave a Reply

  %d bloggers like this: