Barbati&Femei Funny Parerea mea

Prostia e la genul feminin

May 20, 2013

În zilele noastre, newsletterele sunt la modă. Primesc și eu. Prea multe pentru gustul meu. Astfel că după 357.442 de mail-uri, am decis să citesc ce îmi trimit oamenii ăia, că poate chiar e ceva important. Să luăm câteva exemple :

1. Cum să-l cucerești în 10 zile?

Pentru că, nu-i așa, tu nu știi. Sau altfel spus : “ești o bătută în cap, incapabilă să facă pe cineva să o bage în seamă”.

Acest articol, cu un titlu extrem de ”atractiv”, ne sfătuiește să îl privim intens și sugestiv pe sub gene, să îl atingem subtil, să ne izbim în el (accidental, bineînțeles) etc … . Cu alte cuvinte, autoarea articolului (care sunt convinsă că își dă cel puțin jumătate din salariu pe baterii pentru vibrator) ne sfătuiește să ne purtăm ca niște puștoaice de 14 ani, care suferă de un ușor retard mintal.

2. Schimbă-ți bărbatul după cum dorești

De haine? Sau cum?! Păi, dacă nu-ți place de bărbatul tău, de ce naiba mai stai cu el?!  Așa m-am întrebat eu după ce-am citit titlul. Dar am zis să nu arunc prima cu pietre și să citesc articolul. N-am reușit să ajung până la capăt, pentru că deja îmi pulsa o venă la tâmplă. Păi dacă nu îți place de el, de ce dracu’ nu-ți cauți altul?! Mai stai acum să aplici tactici de femeie proastă manipulare, în loc să-ți vezi liniștită de viața ta…

3. 10 idei ca să scapi de el în 10 zile

Articolul ne sugerează să ne comportăm ca niște retardate : 5 crize de plâns pe zi, critici constante, discuții despre foști, no make-up, vizite neașteptate etc … . WTF? Plus că aia cu “no make-up” m-a dat pe spate. Cine naiba se pune la somn cu tona de fond de ten pe față?!  Nu trăim în filme, draga mea! Și dacă până și pe tine te sperie mecla ta dăruită de natură,  eu cred că ai probleme mai mari decât aceea că nu știi cum să îi dai liber pulărăului.

BONUS: Uite o idee ca să scapi de el în 10 secunde: spune-i că vrei să vă despărțiți.

4. 10 cuvinte pentru o relatie armonioasa cu partenerul tau

Articolul ne înșiruie cuvintele cheie pentru o relație armonioasă cu partenerul de viață : comunicare, respect, seducție, intimitate, disponibilitate etc … . Adevarul este că fără articolul ăsta, nu știam că trebuie să îmi respect partenerul, să îi dedic timp, să îl seduc etc… .  Mulțumesc din suflet! Nu știu ce făceam fără voi!

5. Ce nu știu bărbații despre femei

Când am văzut titlul, în naivitatea mea, mă așteptam la ceva interesant. În schimb am aflat că dăm cu 20% mai mult pe haine și pantofi decât spunem, că ne gândim foarte des la sex, că observăm și apreciem lucrurile pe care le face partenerul, că foștii noștri iubiți nu erau chiar răi la pat etc … . Frate! Fac pariu că partenerii pe care îi avem pot să trăiască și fără să știe cât am dat pe fiecare chestie pe care ne-am cumpărat-o și fără să știe cât de mare/lungă/groasă o avea fostul.

6. 5 pași pentru a ajunge la orgasm

Stâng, drept, stâng, drept, stâng? Sau o fi invers?!

Articolul ăsta e de-a dreptul “emoționant”. Iată ce trebuie : să fii provocată, să scapi de complexe, să ai parte de preludiu, să-ți pui în practică fanteziile și să comunici.

Aloooo! În primul rând, trebuie să faci sex. De care-ți place/trebuie. Vedeți?! Erau 6 pași. Nu 5. 😀

7. 20 de semne că te place

Te privește, îți zâmbește, te atinge ușor … Nu. Nu e o piesă de la Candy Este fix ce a scris o duduie pe un site recunoscut și sunt sigură că a luat și bani pentru asta.

Helloooo!!! Ai șanse ca mai bine de jumătate dintre oamenii din jurul tau să te privească, să îți zâmbească, să te atingă etc … . Când te place, te place, nu ai cum să nu îți dai seama. Dacă totuși nu-ți dai seama, vine și îți spune. Dacă nici nu îți dai seama și nici nu îți spune, ghinion de neșansă. Dar, pentru numele lui Dumnezeu, cineva chiar a plătit-o pe femeia aia pentru articolul ăsta!!!!

8. De ce înșeală femeile/bărbații

Două articole magnifice. Și lungi. Oh, Doamne, cât de lungi!

To make the long story short, se pare că femeile înșeală din egoism, plictiseală, răzbunare sau singurătate. Bărbații – din curiozitate, răzbunare, orgoliu, nevoie de confirmare sau pentru că pur și simplu li se ivește ocazia.

Și parcă o și văd pe tanti Marieta de la 2 mergând cu laptop-ul în brațe lângă nea Costel și făcând chestionar. ”M-ai înșelat: a. din curiozitate, b. din răzbunare, c. din orgoliu, d. din nevoia de confirmare, e. pentru că poți”.  Pe bune acum. La ce ajută acest articol? Că eu nu înțeleg.

9. Cum îți dai seama dacă e potrivit pentru tine

Cu ajutorul acestui articol, evident! Sau cum spunea ”jurnalista vieții”: dacă te privește cu dragoste, dacă te sună zilnic, dacă îți oferă atenție constant etc …

Nici dacă te-ai lovit la cap când erai mică nu poți să iei în serios ce scrie duduia asta. Păi dacă tu la primele întâlniri un tip, începi deja să te gândești la căsătorie și la nume pentru copii, îți recomand să te duci la un medic. Psihiatru. Și dacă ești cu el de mai mult timp și încă mai ai dubii, citind articole prost scrise, nu îți vei rezolva problema.

10. Cum influențează grupa sanguină relația de cuplu

Să vă explic înțelepciunea din spatele titlului: există 4 tipologii de femei, fiecare identificându-se cu o grupă de sânge. Culmea, toate sunt inventive și doresc o viață de familie. Ce treabă are grupa de sânge cu relația, n-am înțeles exact, dar așa sunt eu mai cu vaca și mă prind greu.

stupidity_should_be_painful_large_framed_print

You Might Also Like

No Comments

 • Reply George Ichim May 20, 2013 at 1:58 pm

  :))))))) foarte tare…esti abonata la revista bravo?

  • Reply filipineza May 20, 2013 at 2:02 pm

   Culmea stii care e?! Ca nu m-am abonat la nimic. Dar sa stii ca articolele au venit de la site-uri de muieri, foarte cunoscute. Ah! Si de la revistele care se joaca de-a scrisul si in online.

 • Reply George Ichim May 20, 2013 at 2:08 pm

  Mai, trebuie sa toti jurnalistii aia prosti sa faca ceva, stii pe colegii aia ai tai care te intrebai ce naiba vor face ei cand vor termina ca sunt incompetenti?
  Well…asta fac…

 • Reply George Ichim May 20, 2013 at 2:08 pm

  sa=si*

 • Reply Roxana Cristiana May 23, 2013 at 10:36 am

  Într-adevăr, astea sunt considerate interesante pentru femei de către cei de la respectivele reviste. Nu știu de la ce reviste ai primit tu, dar știu că mai multe susțin că se adresează femeilor din clasa peste medie, cu studii superioare… așa se vând publicității. Pentru a fi corectă ar fi trebuit să cauți și articole pentru bărbații, din revistele destinate lor… prostia e ambigen 🙂

  • Reply filipineza May 23, 2013 at 10:55 am

   O idee interesanta. Chiar voi scrie un articol pe tema asta. Multumesc 🙂

 • Reply Anonymous May 23, 2013 at 12:12 pm

  Cel mai tare articol.jur! :))))))))))))))

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: