Agatat Barbati&Femei Bucuresti Din viata Opinii Parerea mea

Depravate, ipocrite şi frigide

February 17, 2014

Poate că sunt eu de modă veche, dar expresia “ce craci ai, fă”, nu m-a făcut niciodată să mă emoţionez în sensul fluturaşilor din stomac. La naiba! Nici măcar nu m-am obosit să mă întorc să identific Neanderthalul avântat în declaraţii. Am mers mai departe roşie de furie că specimenul poluează fonic, fără să plătească şi el o taxă de ecologie auditivă şi mi-am văzut liniştită de viaţa mea.

68979_img650x420_img650x420_crop

Şi-apoi l-am întâlnit pe fanul nembăr uan a lui Salam care mă claxona cu frenezie la trecerea de pietoni şi apoi se arăta şocat de faptul că îl ignor. “Eşti lesbiană sau cum?!”, mă întreabă în timp ce-şi şterge transpiraţia cu mâneca, neuitând să mestece gumă cu gura deschisă. Şi-i înţeleg mirarea. Doar omul era bazat. Câţi dintre noi pot efectua asemenea acţiuni complexe în acelaşi timp?!

Urc în autobuz şi mă trezesc cu Mister “lanţu’ meu este de haur” hotărât fiind că cel mai bun loc din RATB este… lipit de mine. Mă dau un pas mai încolo, dar cel mai bun loc se mută după mine. Cocalarul, la fel. Şi în doi paşi şi trei mişcări mă trezesc o mână pe fund. Mă întorc şocată spre el şi îl văd rânjind nonşalant la mine. Îmi uit mainerele şi îi şterg zâmbetul cu o poşetă peste cap. “De ce dai, fa? Eşti frigidă, ce ai?!”

Mai fac vreo doi paşi şi aflu că mie îmi stă bine în alb, iar lui i-ar sta bine în mine. Şi-apoi mai aflu că nu mă ridic la aşteptările lor: nu vorbesc limba pisicească, astfel că nu înţeleg ce dracu’ vrea ăla care strigă “pis, pis, pis” după mine; sunt o zgârcită infectă pentru că nu fac “tranzacţia” cu cel care îmi spune “Bună, bună. Vrei să facem schimb de gumă?”; sunt ipocrită pentru că spun că mă deranjează manifestările grobiene, fie ele şi admirative. Şi, mai presus de toate, sunt o depravată pentru că îndrăznesc să pot fustă, sau să mă machiez, sau să port tocuri, sau să mă dau cu parfum.

U8737P1332DT20131128171607

La fel este şi mama cuiva, iubita cuiva, sora cuiva, fiica aceluiaşi cuiva. Poate chiar a celui care crede că un “pis, pis, pis” sau un claxon face chiloţii să cadă. A celui care crede că o mână pe fund sau apelativul “fă” înseamnă preludiu. A celui care trăieşte liniştit printre noi, oamenii.

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Adrians February 17, 2014 at 11:57 pm

  Reblogged this on Indrazneste sa stii !.

 • Reply iluminisme February 18, 2014 at 11:50 am

  asta da zi proasta, ori plina de prostie umana, ori amandoua ? 🙂

 • Reply dadatroll February 18, 2014 at 7:11 pm

  Nam inteles datunci cum se agata gagici?

  • Reply filipineza February 18, 2014 at 8:05 pm

   Nu asa cum au facut baietii despre care povestesc eu in articol. Parerea mea. Dar cred ca felul in care se “agata gagici” e ultima ta problema.

   • Reply dadatroll February 19, 2014 at 12:47 pm

    Nu cai prima nu ultima. Decat ca nas avea decat o problema siatunci ar putea fi si prima si ultima. Da nui asa cam mai multe.

    • Reply nunutroll August 23, 2015 at 9:33 pm

     “-” pentru dadatroll , use it wisely. daca nu ai inteles ce am scris, revin-o cu un reply, iti voi rezolva si problema asta sa ai una in minus (-) .

 • Reply Ieri Azi Maine February 18, 2014 at 7:40 pm

  E adevarat ca sunt multi barbati ce-si dau aer de donjuani, dar te-ai gandit ca poate le-ai oferit posibilitatea sa se manifeste astfel? Eu ca barbat prefer sa ma uit in ochii unei femei. Astazi, sa-ti ofer un exemplu, mergeam pe strada si in cale imi iese o domnisoara ce purta o pereche de colanti foarte stramti. Avea un posterior foarte… atractiv, sa-i zic asa. Imbracamintea de deasupra posteriorului era decenta, dar cand priveai sub geaca nu mai puteai fi om; imaginea te impingea la pacat. Daca ar fi fost abordata aceasta domnisoara in stilul prezentat de tine, oare nu si-o fi cautat-o singura?

  • Reply filipineza February 18, 2014 at 8:13 pm

   Nu. Nu m-am gandit ca ofer cuiva posibilitatea sa se manifeste astfel. Pentu ca indifferent de tinuta pe care o am, manifestarea barbatului de langa mine tine de educatia lui. In cazul celor despre care povestesc, de lipsa lor de educatie. Sa stii ca, in meseria mea, am auzit si violatori care isi justificau fapta “era in fusta scurta”. Daca victima ar fi fost mama, sora sau iubita ta, sunt convinsa ca nu te-ai fi gandit nicio secunda la cum era imbracata.
   Dar ca sa te lamuresc, nu obisnuiesc sa umblu “despuiata”. Si nici nu am o faţă care sa iti inspire disponibilitate de vreun fel.

 • Reply dadatroll February 23, 2014 at 8:29 pm

  Cen seamna despuiata. Ca nare pui? Da mai precisc de care de gaina sau de care ca pui de toate animale sau mamifere sau ceo fi tot pui se numeste.

 • Reply Diana May 22, 2014 at 1:43 pm

  Mama, imi place teribil cum scrii <3 Succes!!

 • Reply Dan August 24, 2015 at 4:10 am

  Sunt foarte dezamagit sa aflu ca nu faci schimb de guma.

  • Reply filipineza August 24, 2015 at 3:17 pm

   Stiu, Dan. Este absolut dramatic :))

 • Reply AnaMaria May 26, 2016 at 6:25 pm

  Genial articolul. E pe placul meu, foarte sarcastic :)) Am pățit și eu asta de multe ori, și nu era ca și cum eram îmbrăcată provocator și la mine machiaj înseamnă fond de ten și ruj. Fustă am renunțat sa port când m-am trezit cu ea ridicata în mijlocul străzii. Asta e lumea în care trăim, noroc ca în viata de zi cu zi am de-a face cu oameni normali și că astfel de cercopiteci îi intâlnesc doar pe strada.

 • Leave a Reply

  %d bloggers like this: