Funny Opinii Parerea mea Penibil Review

Cea mai penibilă chestie din istorie

April 6, 2016

Am aflat în seara asta, fără să vreau, care este cea mai penibilă chestie din istorie. Nu datează de secole, așa cum v-ați putea imagina, ci de pe 8 martie 2016. Da, da, anul ăsta.

GOD Help Us All

Acum… o să vă rog din suflet să găsiți în voi puterea să urmăriți mizeria de mai jos până la capăt. Da, cu tot cu sunet. Știu că e greu, nu vă mai căinați. Încercați cu pauze. Mie mi-au trebuit vreo 5 și un Emetiral. Foarte eficient, recomand.

Doamne Dumnezeule, ce v-am pus să faceți. Iertare! Dar va trebui să îl mai vedeți o dată. Da, tot cu sunet. Doar că, de data asta, pe bucățele mai mici.

În plan principal avem o ruptă cu frajuri care, după cum arată, sigur a fost lovită în repetate rânduri cu un obiect contondent peste față. Ei, creatura realizată din plastic reciclat deține, pe lângă cea mai urâtă claie blondă din lume, două dansatoare extrem de confuze, o coregrafie care nu i-ar face intrarea nici într-un club din Răcăciuni și zero abilități lingvistice.

Le luăm pe rând. Cum vă uitați voi la clip, în partea stângă avem o fătucă foarte puțin spre deloc talentată care stă geană pe cealaltă dansatoare. Este clar că cele 3 mișcări de dans repetitive au răvășit-o, pentru că pe lângă „inspiră-expiră” și „stâng-drept, stâng-drept”, nu a mai rămas mult loc de înmagazinat informații.

Coregrafia este cel puțin complexă: mâinile sus, lăsat în jos și lăsat în jos în timp ce te strângi singură de fund. Mă întreb cât au exersat. Nu, serios. Păi credeți că ușor îi vine să se bucăie o dată la fiecare trei mișcări?!

Să revenim la abilitățile ei lingvistice. Nu orale, nu fiți răutăcioși! Spangleza mândrei a ucis gramatica încă de la începutul „melodiei”. Haha, era să uit ghilimelele. „Cuando tu me toca” – zice duduia – și deja văd dicționarul limbii spaniole cum își dă foc singur. „Tocas”, duduie. Persoana a doua. Singular. Adică așa cum ești tu, fără sponsor.

„Aiaiaiai… make love to me and let’s fly in Dubai”. Păi, măi băieți, acum am înțeles. Fata își caută job. Make love to her și recomandați-o  și unui prieten, de preferat șeic. Numai să n-o pupați pe gură sau ceva, că e gravă treaba.

În rest, videoclipul este presărat cu imagini din Dubai, imagini prelucrate pe calculator, buci și, punctul culminant, un wanna-be spanking.

Interesant este că acest clip a avut regizor și că și-a mai și trecut numele pe el. Bravo, frate! Ești bine.

You Might Also Like

%d bloggers like this: