Comunicare Diverse Event Info News PR PR & Publicitate

Webstock 2015 și-a luat Filipineză

September 18, 2015

Știți voi cum sunt toți acum mondeni și hipsteri și se laudă în gura mare că lucrează în media, de orice fel ar fi ea?! Pariez că da. Ei, ca să faceți o diferențiere între wannabe și profesionist, întrebați-i ce e Webstock.  Dacă nu știu să răspundă, să le transmiteți că am spus eu că au nevoie de o reprofilare subită și definitivă. Adică repede și de tot.
ce este webstockAnul acesta, comunitatea online locală se stânge cu mic cu mare la Webstock, cel mai mare eveniment de social media din România, care se va desfășura la JW Marriott Grand Hotel, pe 2 octombrie. Ca idee, evenimentul este organizat de Evensys, în parteneriat cu Vodafone, pentru cel de-al optulea an consecutiv.

După ce am zis deja tradiționalul „Înger, îngerașul meu”, m-am înscris pe lista de bloggeri oficiali ai evenimentului. Cum am lansat blogul de mai puțin de 5 luni, nu aș fi putut jura pe roșu că mă vor alege, dar iată că rugăciunea cea de toate zilele a dat roade. Sunt blogger oficial la Webstock. Iar vineri, 2 octombrie, o să transmit live tot felul de minunății de voi afla pe-acolo.

Evenimentul durează o zi și include conferințele Webstock și premiile Webstock. Conferințele cuprind întâlniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare. În plus, aduc în prim-plan ultimele tehnologii și aplicații din domeniu. Premiile sunt pentru cele mai creative și inedite proiecte și campanii în social media, produse în România în ultimul an.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe  www.webstock.ro si contul dedicat de pe Twitter (www.twitter.com/webstockro) sau pe pagina de Facebook (http://www.facebook.com/webstock).

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: