Feşăn

Shop my closet

October 3, 2015

Știți voi cum mă plângeam eu zilele trecute că am prea multe haine?! Ei, o prietenă mi-a sugerat să scot toate hainele nepurtate din dulap și să le mărit. Zis și făcut. Dar, pentru că mi-e drag de ele de nu mai pot, caut stăpâne bune și iubitoare, care să le scoată la plimbare cât mai des.

haine-de-firma-ieftine

Mi-am cumpărat sacoul acesta prima oară când am fost în Budapesta. Stătea în geam și se uita la mine și n-am putut rezista. Săracul a văzut lumina zilei doar de două ori, dar știu că-și va găsi o nouă prietenă cât de curând.

haine de firma ieftine

Sacou bej cu dungulițe. Măsura S-M. Preț: 80 lei

Frumusețea de mai jos este o Bomber Jacket Commander din mătase, primită cadou de la o mătușă cumpărătoare de afecțiune. Jacheta a costat o mică avere și, cu toate că pe ea scrie mărimea 44, vine perfect pe orice purtătoare de M. Ca idee, iată modelul pentru bărbați, în varianta de material poliamidă, de la Brioni.

haine de firma ieftine

Bomber Jacket Commander. Măsura M. Preț: 100 lei

SOLD. Jacheta cu glugă de la TCM a ieșit în lume o singură dată, până la magazinul din colț. Este din poliester și bumbac și, dacă o porți încheiată, peste pantaloni scurți, ajungi extrem de populară printre vecini. Vecina de la 9 își face și acum cruce când mă vede și au trecut deja 2 zile de la ședința foto.

haine de firma ieftine

SOLD. Jachetă cu glugă TCM. Mărime 38-40. Preț: 75 lei

Fusta mea de doamnă, de mai jos, a fost cumpărată în cea mai mare grabă, fără probă și, după cum puteți observa din poze, stă pe mine ca pe gardul Poliției. Pe etichetă scrie mărimea 42, dar e mai degrabă un 40.

haine de firma ieftine

Fustă office. Mărime: 40. Preț: 50 lei

SOLD. Dacă The Famous Blue Raincoat din cântecul lui Leonard Cohen ar avea o întruchipare, eu așa cred că ar arăta. Cu toate astea, haina de ploaie este de la Liliput, primită în dar tot de la mătușa cumpărătoare de afecțiune.

haine de firma ieftine

SOLD. Liliput RainCoat. Mărime 8. Preț: 50 lei

Deși sunt mici șanse ca rochia într-o culoare extrem de subtilă să vă fi atras atenția, povestea este despre jacheta Only Limiteless. Are un punct mic și drăgălaș zgâriat pe mâneca dreaptă, aproape insesizabil, dar am zis că dacă tot jurăm pe roșu aicișa, să nu m-abat de la cele sfinte.

haine de firma ieftine

Only Limiteless Jacket. Măsura M. Preț: 95 lei.

Una dintre multele salopete proprietate personală, domnișoara de mai jos este de la Pretty Sille și merge purtată cel puțin 2 anotimpuri.

haine de firma ieftine

Salopetă de blugi Pretty Sille. Măsura S. Preț: 50 lei

Această Cropped Jacket de la Vero Moda a stat uitată la mine în dulap câteva luni bune. Am găsit-o, am făcut poze și i-am rătăcit un nasture. Dacă îl găsesc, îl reatașez cu drag. Între timp, jacheta asta arată fabulos și cu, și fără nemernicul ăla mic.

haine de firma ieftine

Cropped Jacket Vero Moda. Măsura S. Preț: 85 lei

Jacheta Marithe Francois Girbaud m-a scuturat de banii strânși pentru vacanța de primăvară, dar clar a meritat. O idee despre cine e băiatul ăsta, Girbaud, și de ce m-a lăsat fără banii de concediu, vă faceți aici.

haine de firma ieftine

Jachetă Marithe Francois Girbaud. Mărime 38. Preț: 140 lei

Am purtat jacheta de la SisterS Point de fix trei ori, din care de două am fost cerută de nevastă. A treia oară a fost la ședința foto. A stat săraca în dulap un an, în care am privit-o cu teamă și respect. Teamă, în mod special. Iată de ce sper că-nțelegeți de ce vreau s-o mărit. Scuzați ironia. Cusătura este ușor întinsă la subrațul stâng. Desigur.

Dacă după ce o cumperi, vine și te cere de nevastă, să nu vii să urli la mine. Eu ți-am spus.

haine de firma ieftine

Jachetă SisterS Point. Mărime S. Preț: 95 lei

Prima venită, prima servită. Comentați aici, pe Facebook sau scrieți-mi un mail pe contact@filipineza.ro, în care să specificați numele produsului pe care vi-l doriți.

Hainele vor fi trimise prin curier, pentru cei din afara Bucureștiului, iar plata se face la livrare. Costurile de transport nu sunt incluse, dar stabilim împreună metoda prin care hăinuța ajunge la voi.

Pentru cei din București, hainele se predau personal 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: