Agatat Barbati&Femei Funny ȘKOALA VEȚII

10 lucruri pe care să nu le faci la prima întâlnire

February 6, 2016
10 lucruri pe care să nu le faci la prima întâlnire

Pe prima întâlnire o știm cu toții. E momentul acela în care doi oameni se cunosc și fiecare încearcă să pară cât mai cool și interesant. mare parte dintre ei nu sunt, așa că iată îndreptarul meu cu 10 lucruri pe care să nu le faci la prima întâlnire. Pentru băieți/bărbați, desigur.

Și înainte să dați cu testosteron în mine, jur pe roșu că revin și cu sfaturile pentru cucoane.

1. Nu fi libidinos

Femeilor le place măcar să creadă că sunt doamne, chiar dacă toată lumea știe crudul adevăr. Așa că nu începe cu apropouri și sex talk la două minute după ce spuneți “Bună”. Nu, nici la 10 minute nu e ok. Nu, nici după o oră. Jeez…

2. Nu pune întrebări de oracol

Dacă ar fi o culoare, un animal, o floare, un copac și alte alea, ce-ar fi?! Dacă întroduci astfel de întrebări în conversație, nu te mira dacă nu se mai întoarce de la baie. Pentru că a plecat. Sau vomită. Și după aia pleacă.

3. Nu o atinge

Dacă vezi că nu pare interesată de contact fizic, nu te apuca să o călărești. Nu e musai să te urci pe ea din prima zi în care ai cunoscut-o. Plus că o să se prindă că ești veșnic în călduri și n-ai potențial pe termen lung.

4. Nu fi chitros

Hai să ne prefacem că fetei îi place de tine, ceea ce presupune că întâlnirea va fi mai lungă decât îi ia să bea o cafea. Când o comandă pe a doua, încearcă să nu te schimbi la față de parcă se curge viața din tine. A… și întrebarea „Ah… îți mai comanzi ceva?!” este fix moartea pasiunii.

5. Nu vorbi doar tu

Sunt convinsă că nu mai există altul ca tine (Thanks God), dar asta nu înseamnă că trebui să transformi întâlnirea într-o odă dedicată ție. Nu de alta dar o să moară săraca fată de plictiseală. De mai multe ori la rând.

6. Nu îți spurca fostele

Well…. first of all… nu le aduce în discuție. Dacă totuși nu te poți abține să nu le menționezi, încearcă să nu le faci pe toate bagaboante. Prima întâlnire nu este priveghiul fostelor tale relații. Încearcă mai bine să o cunoști pe gagică, dacă tot te-ai obosit să o scoți în oraș.

7. Nu fi Drama Queen

Știu că ai văzut în filme că un bărbat care își arată emoțiile are șanse să cucerească o femeie, dar dacă începi să plângi  pentru că „viața e greu și e decât una”, presimt că vei dormi singur pentru tot restul vieții.

8. Nu te autoinvita la ea acasă

Dacă va vrea să vii, îți va da de înțeles asta sau te va chema direct. Apropourile și insistențele o vor face să sune la 112. Sau la Socola. Sau la ambele, preventiv.

9. Nu fi mut

Știi când îți spuneam mai sus să nu vorbești încontinuu?! Mda… asta nu înseamnă să fii mut. Și să te holbezi. Îndelung. Și ciudat.

10. Nu te scărpina în locuri ciudate și FOARTE IMPORTANT: nu-ți mânca mucii

Yes, that happened. Și știu că o să vină ca un șoc, dar nu este nimic atrăgător în asta. Dar știi cum?! Absolut deloc! Așa că fă un efort să nu fii dezgustător.

Mulțumiri,

Fetele din întreaga lume

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply marius August 25, 2016 at 8:43 am

  Yes. I did smile today, after reading this article. De fapt chiar am chicotit bine. La cafeaua de dimineata. Salutari din Israel.

  • Reply filipineza August 25, 2016 at 11:46 pm

   Mă bucur că am reușit să îți aduc zâmbetul pe buze. Salutări din România 🙂

  Leave a Reply

  %d bloggers like this: