Bucuresti Concurs Film

Concurs: Câștigă o invitație dublă la filmul Child 44

April 18, 2015

UPDATE: Vă mulțumesc tuturor pentru participare. Iată lista câștigătorilor celor 3 invitații duble la avanpremiera filmului Child 44, oferite de CinemaCity și RoImage:

Elena Cosma

Ardelean Maria (Marina)

Adrian Panaite

Vă reamintesc: avanpremiera filmului Child 44, distribuit în România de RoImage, va avea loc în seara aceasta, marți, 21 aprilie 2015, ora 19:00, la Cinema City SunPlaza.

Câștigătorii au fost aleși cu ajutorul random.org. și sunt rugați să lase într-un mesaj privat, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/Filipineza, numele sau complet și numărul de telefon și numele complet al persoanei cu care va veni la film.

Au trecut două săptămâni de când am lansat site-ul, așa că am decis să vă mulțumesc pentru că-mi sunteți alături. Așadar, pun la bătaie 3 invitații duble la avanpremiera filmului Child 44, premii oferite de CinemaCity și RoImage.

Pentru a participa, trebuie:

• să răspundeți printr-un comentariu la intrebarea „Ce te enervează cel mai tare în sala de cinema?”

• să fiți fani ai paginii de Facebook: https://www.facebook.com/Filipineza

• să dați share postării de concurs de pe pagina https://www.facebook.com/Filipineza

• să fiți cetateni romani cu domiciliul in Bucuresti, Romania

Regulamentul poate fi consultat AICI.

Avanpremiera filmului Child 44, distribuit în România de RoImage, va avea loc marți, 21 aprilie 2015, ora 19:00, la Cinema City SunPlaza.

child-44-648167l

Acțiunea filmului se petrece în Rusia, în anul 1953 și spune povestea agentului poliţiei secrete Leo Demidov (Tom Hardy) care îşi pierde statutul atunci când refuză să-şi denunţe soția, Raisa (Noomi Rapace), ca fiind trădătoare. După ce sunt exilaţi din Moscova într-un post din provincie, Leo şi Raisa se aliază cu generalul Mihail Nesterov (Gary Oldman), pentru a identifica un criminal care ucide numai băieţi. De-a lungul poveștii, cei trei se confruntă cu o muşamalizare uriașă, chiar din interiorul sistemului, al cărui reprezentant este rivalul psihopat al lui Leo, Vasili (Joel Kinnaman), care insistă să raporteze că “În Paradis nu există nici un fel de crime”.

Filmul a fost interzis în Rusia, pe motiv că realizatorii prezintă distorsionat Uniunea Sovietică și pe cetățenii ruși din epoca stalinistă.

Trailerul poate fi vizionat aici.

*Concurs promovat pe http://www.bestconcurs.ro/http://econcursuri.com/ și Câștigă.net.

You Might Also Like

 • Adrian Panaite April 18, 2015 at 1:22 pm

  Ma enerveaza faptul ca exista persoane care intra in sala dupa inceperea filmului si au pretentia ca eu sa ma ridic si sa le cedez locul.

 • Monica April 18, 2015 at 3:11 pm

  1. Mizeria de nedescris din sala de cinema, de dupa terminarea filmului.
  2. Convorbirile telefonice sau conversatiile purtate in timpul filmului, tare si cu maxima nesimtire.

 • Adina April 18, 2015 at 7:19 pm

  Cel mai tare ma enerveaza cand vorbesc oamenii continuu la film cu vecinu de scaun si cei care butoaneaza mobilul NON stop .

 • Elena April 18, 2015 at 8:25 pm

  ma enervează reclame care durează cât filmul aproape, ca se vb prea mult la tel in timpul filmului si e mult prea multă mizerie in Sali.

 • Daniela Niculcea April 19, 2015 at 10:29 am

  Ma enerveaza oamenii care intarzie la film si te deranjeaza!

 • Bleotu Macrina April 19, 2015 at 7:00 pm

  Cel mai tare ma enerveaza cei care vorbesc in timpul fimului si butoneaza telefoanele mobile!

 • Doina Ana Butman April 19, 2015 at 8:18 pm

  Iata, ca, in conjunctura actualului concurs, este readusa, in atentie, o tema, cu care ne confruntam, frecvent, la cinematograf, teatru, filarmonica, opera… si care ne afecteaza „receptarea”: neglijarea codului minimal de comportament public, in asemenea ocazii. Exista o „eticheta“, a carei aplicare inseamna stima pentru artistii de pe scena sau ecran, dupa caz, si publicul din jur.
  Primul semn de atitudine civilizata este punctualitatea. E inacceptabil ca, dupa stingerea luminilor, in sala, intarziatii sa mai intre, eventual, sa vocifereze si sa ridice jumatate de rand pentru a se putea aseza la locurile lor. (In alte tari, ora de incepere a spectacolului este sfanta, iar, cei, care ajung, dupa, nu mai pot patrunde in incinta. Li se ofera, in schimb, posibilitatea de a urmari reprezentatia pe un ecran, intr-o incapere speciala, pana la antract. Daca, exista antract! Daca, nu, asta este! Returnarea banilor este exclusa).
  Inamicul cel mai mare al oricarui tip de spectacol, de la noi, este telefonul mobil. Invariabil, ramane, macar, unul deschis, iar soneria lui se aude, cum altfel?!, in momentele de maxima tensiune dramatica. Pana cand, este identificat buzunarul de la haina ori din poseta, unde, se afla sursa de zgomote, toti ochii s-au mutat dinspre scena/ecran in alta directie! Si, daca. tot, am ajuns la genti, fosnitul obiectelor din interior constituie o alta sursa frecventa de distragere a atentiei. Batistele ori alte elemente din recuzita personala pot fi asezate, ceva, mai la suprafata, la indemana, iar, bomboanele ambalate in celofan/staniol pot fi lasate pe mai tarziu!!
  Daca in sala de cinema, care, este ceva mai apropiata de comercial, se accepta popcorn si bauturi racoritoare, la teatru, opera si filarmonica, sala de spectacole si concerte nu reprezinta nici sufragerie personala, nici stadion. Deci snacks-urile, sticks-urile, semintele, da, da!, sunt inacceptabile.
  Dezagreabile, perturbatoare, pana la enervare, sunt discutiile intre vecinii de scaune, care, luati de valul emotiilor, simt nevoia sa-si spuna ceva, sa explice, sa comenteze.
  In privinta tinutei vestimentare, sunt de evitat palariile prea inalte sau coafurile, care ar obtura canalul vizual al celor din spate.
  Nici reactiile emotionale, legate de actiunea scenica, nu este cazul, sa fie exagerate. Rasul prea zgomotos, comentariile neavenite devin frivole si sunt semne ale lipsei de pretuire pentru spectacolul de pe ecran.

 • Ioniche Daniela Iuliana April 19, 2015 at 9:30 pm

  Ma deranjeaza nesimtirea unora de a vorbi in timpului filmului .si ma mai deranjeaza fosnitul unor amabalaje .

 • Aron Sandu April 19, 2015 at 11:08 pm

  Cel mai tare ma enerveaza cei care butoneaza telefoanele !

 • Judit April 20, 2015 at 1:19 am

  Cel mai tare ma enerveaza cei care vorbesc in timpul fimului, fosnesc diverse ambalaje si butoneaza telefoanele mobile.

 • Daniela Dinu April 20, 2015 at 8:30 am

  Convorbirile telefonice sau conversatiile purtate in timpul filmului .

 • Bogdan Sebastian April 20, 2015 at 9:07 am

  nu ma deranjeaza absolut nimic, decat scaunele pe care stau, sunt cam de proasta calitate.

 • Gheorghe Maria Corina April 20, 2015 at 10:02 am

  nu ma deranjeaza nimic,ma simt bine in sala de cinema si sunt foarte atenta la film

 • Bianca Sora April 20, 2015 at 11:09 am

  Cel mai tare ma deranjeaza lumea care vorbeste sau cei care se joaca sau scriu pe mobil in timpul filmului si cei care intarzie si ingreuneaza vizionarea filmului pentru cateva momente bune.

 • Marin Gabriel April 20, 2015 at 11:43 am

  lipsa bunului simt de a veni si deranja pe cel care dupa inceperea filmului a ocupat un loc liber in sala, soneria telefoanelor lasate deschise la maxim,

 • CIMPOERU ghe April 20, 2015 at 11:47 am

  Cel mai tare ma deranjeaza fosnetul cind srevesc in timpul filmului anumite produse,si cei care intirzie la film mai si butoneaza la telefon dupa ce au intirziat.

 • marin mihaela April 20, 2015 at 11:51 am

  temperatura scazuta chiar si iarna si persoanele care vorbesc in timpul proiectiei

 • Ardelean Maria(Marina) April 20, 2015 at 12:45 pm

  Cel mai tare ma enerveaza cand vorbesc oamenii continuu la film cu vecinu de scaun si cei care butoaneaza mobilul NON stop .aerul conditionat de ingheti de frig

  • filipineza April 21, 2015 at 12:29 pm

   Felicitari, doamna Ardelean! In urma extragerii random.org ati castigat o invitatie dubla la avanpremiera filmului Child 44, care va avea loc in seara aceasta, la ora 19:00, la CInema City Sun Plaza. Va rog sa imi lasati, într-un mesaj privat, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/Filipineza, numele complet și numărul de telefon și numele complet al persoanei cu care veti veni la film.

 • Claudia Lungu April 20, 2015 at 6:14 pm

  ma enerveaza scaunele foarte incomode din sala de cinema

 • DUMITRACHE ALINA April 20, 2015 at 6:48 pm

  Ma enerveaza faptul cand oamneii virbesc in timpul filmului,cand stau pe telefon in loc sa urmareasca filmul si cei care vin dupa ce incepe filmul

 • IOSIF NIGEL April 20, 2015 at 6:51 pm

  Convorbiriile telefonice din timpul filmului,modul in care se comporta lumea la film si cand vb despre cei doare in loc sa vizioneze filmul

 • Adrian Lazar April 20, 2015 at 6:53 pm

  Cel mai tare ma enerveaza cand suna telefonul cuiva. Toata lumea ar trebui sa isi dea telefonul pe silent cand intra in sala de cinema.

 • DUMITRACHE MADALINA April 20, 2015 at 7:03 pm

  cand vorbesc oamenii la film si cand stau pe telefon

 • %d bloggers like this: